Chyba VisualC++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chyba VisualC++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comChyba VisualC++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Alan0
Věrný člen
8. 7. 2006   #1
-
0
-

Zdar, sehnal jsem si nový Visual C++, ale mám menší problém. Mám třeba jednoduchej Hello World



#include <iostream>

using namespace std;

int main(int argc,char* argv[]){
cout << "Hello Worldn";

}



zkusím to přeložit, ale vypíše mi to chybu:



fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header directive
Error executing cl.exe.

xy.exe - 1 error(s), 0 warning(s)


Nevíte někdo prosím vás proč? Dáky moc:DD

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
DeaLer+2
Hero
8. 7. 2006   #2
-
0
-

Al napsal:

Zdar, sehnal jsem si nový Visual C++, ale mám menší problém. Mám třeba jednoduchej Hello World



#include <iostream>

using namespace std;

int main(int argc,char* argv[]){
cout << "Hello Worldn";

}



zkusím to přeložit, ale vypíše mi to chybu:



fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header directive
Error executing cl.exe.

xy.exe - 1 error(s), 0 warning(s)


Nevíte někdo prosím vás proč? Díky moc :DD



Jakou máš edici? Express? Co je to za aplikaci? Klasická Win32 aplikace nebo .NET aplikace? To jsou podstatné detaily.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Honza0
Stálý člen
8. 7. 2006   #3
-
0
-

Zdravim,
z?ejm? pou??v?? toho wizarda pro vytv??en? projektu, no a ten vkl?d? p?edkompilovan? hlavi?ky (aby byl p?eklad rychlej??), pro tebe to znamen?, ?e mus?? v nastaven? projektu ty precompiled headers vypnout. Project->Settings->C/C++->Precompiled headers->Not using precompiled headers. ?Osobn? si ale mysl?m, ?e pou??v?n? wizarda je k ni?emu, lep?? je ud?lat si projekt od nuly. Snad jen kdy? d?l?? n?co v MFC, tak se m??e hodit.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
-- ian
Matěj Pácha0
Super člen
8. 7. 2006   #4
-
0
-

Tak bejt tebou, tak bych chvilku vydržel, protože o tom vyjde článek. Já jsem VC++ nastavoval podle videa na MSDN, ale v tom článku to bude srozumitelnější...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Alan0
Věrný člen
8. 7. 2006   #5
-
0
-

Jj, už to v pohodě valí, díky moc :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
PoselSmrti0
Newbie
9. 7. 2006   #6
-
0
-

Al napsal:

Zdar, sehnal jsem si nový Visual C++, ale mám menší problém. Mám třeba jednoduchej Hello World



#include <iostream>

using namespace std;

int main(int argc,char* argv[]){
cout << "Hello Worldn";

}



zkusím to přeložit, ale vypíše mi to chybu:



fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header directive
Error executing cl.exe.

xy.exe - 1 error(s), 0 warning(s)
?

Nevíte někdo prosím vás proč? Díky moc:D



Len dobrá rada:-): Vsimni si, ze ked sa Ti vygeneruje nejaka chyba, vzdycky je tam aj kod chyby!! Staci si teda otvorit dokumentaciu, a podla kodu chyby vyhladat, a precitat si, co obsahuje:P.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
9. 7. 2006   #7
-
0
-

PoselSmrti napsal:

Al napsal:

Zdar, sehnal jsem si nový Visual C++, ale mám menší problém. Mám třeba jednoduchej Hello World



#include <iostream>

using namespace std;

int main(int argc,char* argv[]){
cout << "Hello Worldn";

}



Zkusím to přeložit, ale vypíše mi to chybu:



fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header directive
Error executing cl.exe.

xy.exe - 1 error(s), 0 warning(s)
?

Nevíte někdo prosím ví proč? Díky moc:DD



Len dobrá rada:-): Vsimni si, ze ked sa Ti vygeneruje nejaka chyba, vzdycky je tam aj kod chyby!! Staci si teda otvorit dokumentaciu, a podla kodu chyby vyhladat, a precitat si, co obsahuje:P.



IMHO dobrá poznámka. Na http://support.microsoft.com/ lze podle kódu chyby najít i řešení. V tomto případě tady: http://support.microsoft.com/kb/815644/.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
PoselSmrti0
Newbie
10. 7. 2006   #8
-
0
-

DeaLer napsal:

PoselSmrti napsal:

Al napsal:

Zdar, sehnal jsem si nový Visual C++, ale mám menší problém. Mám třeba jednoduchej Hello World



#include <iostream>

using namespace std;

int main(int argc,char* argv[]){
cout << "Hello Worldn";

}



zkusím to přeložit, ale vypíše mi to chybu:



fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header directive
Error executing cl.exe.

xy.exe - 1 error(s), 0 warning(s)


Nevíte někdo prosím vás proč? Díky moc:DD



Len dobrá rada:-): Vsimni si, ze ked sa Ti vygeneruje nejaka chyba, vzdycky je tam aj kod chyby!! Staci si teda otvorit dokumentaciu, a podla kodu chyby vyhladat, a precitat si, co obsahuje:P.



IMHO dobrá poznámka. Na http://support.microsoft.com/ lze podle kódu chyby najít i řešení. V tomto případě tady: http://support.microsoft.com/kb/815644/.



Tiez je mozne pouzit aj dokumentaciu:-).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

VB vs. VisualC++ vs VisualC# — založil suche

Chyba — založil Filip

Chyba — založil Racak94

Chyba — založil hirakam

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý