Jak na exe ? – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak na exe ? – Python – Fórum – Programujte.comJak na exe ? – Python – Fórum – Programujte.com

 

milanmichal0
Stálý člen
17. 4. 2008   #1
-
0
-

Už asi jeden týden se učím s pomocí učebnice která je na netu v pythonu . Zatím už umím nastavit proměnné napsat jednoduchou podmýnku udělat pár nodů aby vznikl obrázk ,a také aby se ten obrázek pohyboval . Potom ale vznikl problém . Tohle jsem chtěl ukázat kamarádovy kterej python nemá , a proto jsem se pokoušel udělat nějak z tohoto mini projektu exe aby si ho mohl spustit a skusit . Jenže nevým jak . příkaz sem na to žádnej nenašel a funkci také ne . Mohli by ste mi prosím poradit ? Děkuji za každou malou radu .

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
Santas0
Věrný člen
17. 4. 2008   #2
-
0
-

ja by som ti odporucil hladat, na fore sa to niekolkokrat riesilo
hladaj py2exe

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
17. 4. 2008   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
milanmichal0
Stálý člen
19. 4. 2008   #4
-
0
-

Ano děkuji . Jen bych měl jště malinkatou otázku co si vybrat podle popisu jestli python nebo flesh
popys: Vybranému jazyku bych se chtěl věnovat i dobudoucna , ale zase se narad učím něco složitého . Rád bych si zvolil jazyk o kterém se často mluví a je známy , myslím to tak když třeba do vyhledávače seznam napíšu jméno tohodle jazyku aby ho to našlo protože se mi dost stává že to najde různé blbosti . Chtěl bych si vybrat jazyk ve kterém se dají dělayt přednostně hry a také programy , a aby toho dost vydržel ( Tím myslím aby se při složitějších operacích nesekal ) . Dávám hlavně přednost jazyku jak už sem říkal lehčímu neš tomu aby byl dost známý atd.... . Co myslíte jakej jazyk je vhodnější python nebo flesh ? Děkuji za odpovědi

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
19. 4. 2008   #5
-
0
-

C++ nebo třeba moje milované C# :smile1:

Když ti jde o rychlost, tak jednoznačně C++, na hry jako stvořené...ale oproti Pythonu je ta složitost někde úplně jinde, ale zvládnout se dá taky

Řekl bych, že času máš tak jako tak dost, nejdřív se třeba uč Python, nějaké Céčko si vezmeš klidně později, věř mi, že než se dostaneš na úroveň dělání nějakých složitějších her, tak to trošku potrvá:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
milanmichal0
Stálý člen
19. 4. 2008   #6
-
0
-

J ale já se chci učit jenom ejden jazyk a pak se v něm zdokonalovat a pak už nic . Bude to asi python ale ještě nevým požná flasch nebo něco z céček

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
Ace McIntosh0
Super člen
19. 4. 2008   #7
-
0
-

To milanmichal : Přemýšlel jsi také o Delphi? Není tak náročné jako C++ a i C# je určitě složitější na pochopení než Delfíni, přitom si ale zachovává schopnosti moderního programovacího jazyka. Na hry je sice možná o něco horší, ale i v Delphi vznikaly a jistě vznikají velice zajímavé kousky (v kombinaci s Truvision 3D je Delphi na 3D hry příjemně použitelné). Jedná se o velmi známé (a patřičně oblíbené:-)) vývojové prostředí, takže v tomhle směru není problém - tutoriálů a návodů najdeš na netu přehršel.

Delphi stojí alespoň za úvahu;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
milanmichal0
Stálý člen
20. 4. 2008   #8
-
0
-

Aha díky budu o tom uvažovat už sem o tom něco slišel a ten Delphi používá nějakej svůj jazyk ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
Ace McIntosh0
Super člen
20. 4. 2008   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
milanmichal0
Stálý člen
20. 4. 2008   #10
-
0
-

Aha dík už jsem se díval na net a stáhl jsem si návod v první lekci jsou takový ty základní věci (Jak se oddělují příkazy a různá anglická slovíčka , jak vidím fakt je to docela lehké ) Taky jsme si všiml ře existoval pascal a teď je turbopascal a object pascal. Stáhl jsem si delphi 7 ale chce to po mě Cd-kay a nějakej aktivační kód kterej nemůžu najít . Tak hledám Borland Delphi ale nemůžu žádnej download třeba i na trial verzy najít . Ale věnovat se delphi bych se chtěl tak se pokusím ještě hledat a přinejhorším se ho koupím ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
Ace McIntosh0
Super člen
20. 4. 2008   #11
-
0
-

To milanmichal : Zkus Turbo Delphi Explorer, je zdarma a je v něm hafec komponent, jen si tam nemůžeš přidávat vlastní: http://www.turboexplorer.com/delphi . A je to novější jak Delphi 7 a o hodně lepší - vyzkjoušej a poznáš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
milanmichal0
Stálý člen
20. 4. 2008   #12
-
0
-

Dík určitě skusím . NA učení tohodle jazyka to určitě stačí .

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
Ace McIntosh0
Super člen
20. 4. 2008   #13
-
0
-

To milanmichal : jj, tak tak, nejen na to, už v tom vyvíjim i ostrou aplikaci určenou pro prodej - pro mě fakt bomba IDEčko:-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
milanmichal0
Stálý člen
20. 4. 2008   #14
-
0
-

Tak to je fajn že děláš v Delphi . Za chvilku si ten prográmek stáhnu a budu se v něm učit podle návodu kterej sem si stáhl .Zatím budu "Zdravit svět " :D .

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
milanmichal0
Stálý člen
20. 4. 2008   #15
-
0
-

Omlouvám se za 2 posty za sebou ale potřebuji pomoci . Díval jsem se na jedno vydeo a bomba byla tam aplikace na messagebox a je to celkem jednoduché , ale bloudil sem po té stránce jak si mi ji poslal a našem sem pár takových downloadů ale vše bylo za peníze , a tímhle tě chci poprosit aby si mi našel přesně tu stránku kde je to free abych na to jen klik a byl tam přesně nebo-li aby se to začlo stahovat . Dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Jak upravit .exe — založil

Exe jak na něj — založil j1rka

Jak vytvořit Exe pro c++ — založil Ar3us

Jak vytvořit .EXE aplikaci — založil ospaly-stanislav

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý