Script upne jpg, png, gif ale ne bmp – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Script upne jpg, png, gif ale ne bmp – PHP – Fórum – Programujte.comScript upne jpg, png, gif ale ne bmp – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
18. 4. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, mám problém, mám script, co mi nahraje na web obrázky ale jediný typ souboru BMP mi to nevezme.
V příloze je úryvek.
Nevíte někdo co s tím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.96.–
Reklama
Reklama
toka0
Stálý člen
18. 4. 2008   #2
-
0
-

Nejaka chyba? A proc to delas tak slozite?

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.165.–
Tomáš Kavalek
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
19. 4. 2008   #3
-
0
-

mam pocit, ze IE posila u bmp souboru jiny mime-type - ne ten standardní, který kontroluješ...

Editoval hrach: tak možná se pletu, ted jsem o tom nic nenasel.. ale mam takovej pocit... ze sem to nekde videl...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
19. 4. 2008   #4
-
0
-

Mno tak možnost nahrát bitmapy jsem zrušil. Protože bmp na web nepatří. Bez komprese ani ránu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.96.–
Prog.0
Věrný člen
19. 4. 2008   #5
-
0
-

To AntiVirus : Nechce sa mi čumiet na ten zdrojak, ale ak tam nejde len o upload ale ak tam používaš aj nejaké gd funkcie, tak problém môže byť tam... gd bmp nepodporuje...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.186.–
Prog.
DragonBehemont0
Super člen
2. 5. 2008   #6
-
0
-

hrach napsal:
mam pocit, ze IE posila u bmp souboru jiny mime-type - ne ten standardní, který kontroluješ...

Editoval hrach: tak možná se pletu, ted jsem o tom nic nenasel.. ale mam takovej pocit... ze sem to nekde videl...



Máš recht, mime type bmp je: image/x-ms-bmp. A co se týká příspěvku od Prog., tak je to taktéž pravda, GD knihovna nepodporuje BMP formát, pouze WBMP (obrázky pro starší typy mobilů).

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.252.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý