Ahoj, som v jave dost zaciatocnik a potreboval by som poradit. Stiahol som si applet v ktorom chcem zmenit anglicky text na slovensky. Tak som ho dekompiloval, upravil text skompiloval znova na class, ale uz mi nenacitalo cely applet ale iba cast. Vedel by mi prosim niekto pomoct?
Fórum › Java
Problem pri uprave appletu
To jboss : A preco moze byt nelegalna? pokial neporusujem autorske prava, a iba applet prelozim tak je to ok, nie? ...Ale ked som applet dekompiloval, a potom skompiloval spat na class bez toho ze by som nieco prepisal alebo dopisal, tak to slo, ale akonahle som sa snazil nieco zmenit, konktretne som prepisal "cb.addItem("Water");" na "cb.addItem("voda");" a "cb.addItem("Glas");" na "cb.addItem("sklo");" tak to vyzeralo asi takto
a v zdrojovom kode sa slova "Warer" a "Glas" nachadzali iba raz v tom riadku, ktory som prepisal.Znak (c) v apletu znamena ze applet je autorskym dilem a autor si vyhrazuje vsechna prava pro sebe. Je tedy nelegalni applet vzit a bez souhlasu autora v nem delat zmeny a publikovat jako svoji praci.
Evidentne ti chybi kod ktery by kreslil dany graf. Muze to byt nejaka knihovna kterou applet pouziva, nebo jenom cast kodu ktera se proste nedekompilovala, ale ja bych to spis tipl na tu chybejici knihovnu, v tom pripade je divne ze se ti dekompilovany kod podarilo zkompilovat, nebo sis taky mozna stahl jenom malou samostatnou cast appletu..
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Java applet - nežádoucí "posunutí" appletu při prvním načt… — založil PokerChance
Poptávka po úpravě aplikace TINY DRP (založeno na Perl 5.8.8.) — založil Michal Jenčík
Práva appletu — založil icq
Podpis Appletu — založil vlado0991
Tisk Java Appletu — založil Vojta_
Moderátoři diskuze