zkusim to nejdriv trochu obecne ...
lze vubec zapisovat do skutecneho bufferu klavesnice aby doslo k simulaci stisku klaves?
jde mi o ovladani elektronickeho prepinace (KVM - pripojeny mezi PC a klavesnici) ktery lze misto jeho tlacitek ovladat taky stiskem klaves
duvod:
pokud by tohle slo tak by slo lehce napsat aplikaci ktera by pri presunu mysi na okraj obazovky prepla prepinac na jine PC
v moc nedoufam - co jsem vyzkousel pomoci jinych jazyku (jednoduchych skriptovacich) tak to jenom hloupe posilalo znaky do PC
diky za vsechny nazory
Fórum › C / C++
Zapis do bufferu klavesnice
myself napsal:
zkusim to nejdriv trochu obecne ...
lze vubec zapisovat do skutecneho bufferu klavesnice aby doslo k simulaci stisku klaves?
jde mi o ovladani elektronickeho prepinace (KVM - pripojeny mezi PC a klavesnici) ktery lze misto jeho tlacitek ovladat taky stiskem klaves
duvod:
pokud by tohle slo tak by slo lehce napsat aplikaci ktera by pri presunu mysi na okraj obazovky prepla prepinac na jine PC
v moc nedoufam - co jsem vyzkousel pomoci jinych jazyku (jednoduchych skriptovacich) tak to jenom hloupe posilalo znaky do PC
diky za vsechny nazory
doporucuji si precist toto:
http://forum.builder.cz/read.php?123,1759580,1759594#msg-1759594
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté
Podobná vlákna
Vyprázdnění bufferu klávesnice — založil kozomelec
Načítanie reťazca z klávesnice po znak . a zápis do poľa — založil Marthy
Globální proměnná + přidělení paměti - malloc bufferu — založil oxidián
Jak zapsat poslední znak konzole bez přesunu bufferu? — založil Matěj Andrle
Klavesnice — založil Turbo1
Moderátoři diskuze