Ahoj, konkrétně do sony ericcsona nacpat nějaké nějaké stránky v html, které si pak budu moci číst offline? Myslím, že by to mělo jít, ale nevim.
Fórum › Chytré telefony, komunikátory a jejich OS
Www stránky offline v mobilu
Vlez do paměti telefonu a web tam nahraj..potom to stačí otevřít v Opeře Mini pokud tedy umožňuje přístup do interní paměti telefonu..nevím..jen takový nápad. Wapovým prohlížečem co je přímo v SE to určitě nepůjde.
To Lukáš Chadraba :
Tak situace je následující : Do telefonu jsem nahrála web, ale pokaždé, když klepnu na jakýkoliv odkaz se mi ptá, zda se má připojit k internetu. Zkoušela jsem prolézat různá nastevní, ale nenašla jsem nikde nic, co by todle ptaní mohlo aspon na čas vypnout. Takže stránky se zobrazují. Zkoušela jsem nainstalovat operu mini, ale zahlásilo mi to, že nejsem připojena a dobrou. Jediná možnost, kterou mi dává na vývběr je ukončit. No ještě si s tim zkusim pohrát..
tak pokial stranka je cela v offile tak neni problem, len ty mas asi len uvod a chcem prezerat celu aj s odkazmi co tam su, ze?
ja som napr. pouzival v svojej w810 tento web http://slovencina.vselico.com/ kde je jeho moznost stiahnut si ho cely a nebol problem prehliadat so zakladnym browserom
videl som softy, ktore bez problemov stahuju stranky, ale nazov ma nenapadne a pokial viem, tak i kamos nieco take vyvijal, musim sa popytat
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
SMS z mobilu zobrazena na WWW? — založil aerkain
Nebezpečné www stránky — založil ano
Multijazyčnosť www stránky — založil Anonymný
Www stránky na zakázku — založil Dominik
Kdo vytvoří WWW stránky? — založil marpit