VB.NET - Ukládání, čtení souborů, formát písma v RightTexBoxu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

VB.NET - Ukládání, čtení souborů, formát písma v RightTexBoxu – .NET – Fórum – Programujte.comVB.NET - Ukládání, čtení souborů, formát písma v RightTexBoxu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
19. 4. 2008   #1
-
-1
-
Mimo téma

Ahoj.
Jak název napovídá chci vytvořit txt editor. Problém nastal. Nevím jak ukládat a číst soubory. Chtěl bych je ukládat do formátu rtf. Dál bych se chtěl zeptat, jak zformátuju text v RightTextBoxu, jako např.: Barva textu, velikost, typ písma, ...

Prosím pomoc. Dělám to už od rána. Hledal jsem na googlu, seznamu, vbnet.cz, ... ale bohužel nic...
Už mi to de na nervy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
w3q0
Věrný člen
19. 4. 2008   #2
-
0
-

Tak napr. na čítanie a zapisovanie do súborov použi

System.IO
S tým formátovaním textu neviem, ale spolužiak ot našiel, dokonca na SK stránke, čiže hľadaj. A nechápem ako si IO mohol nenájsť. Google to hodí hneď ako prvé, ak vieš čo zadať.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
19. 4. 2008   #3
-
0
-

No, na hledání ještě expert nejsem...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Tocimanko0
Grafoman
19. 4. 2008   #4
-
0
-

Standa napsal:
No, na hledání ještě expert nejsem...


Uf :D :D

(príspevok s informačnou hodnotou ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
satyres0
Newbie
5. 5. 2008   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.109.–
satyres0
Newbie
5. 5. 2008   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.109.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý