Chyba v C++ Builderu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chyba v C++ Builderu – C / C++ – Fórum – Programujte.comChyba v C++ Builderu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
9. 7. 2006   #1
-
0
-

Až vytvořím jakoukoliv aplikaci (Console Wizard, Application...) a napíši nějaký skript, při kompilaci mi to hodí chybu:

[Linker Fatal Error] Fatal: Expected a file name:


:error:
Zkoušel jsem instalovat program znovu, ale dělá to to samé. Používám Visual C++ Builder 6. Děkuji za každou radu.?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Alan0
Věrný člen
9. 7. 2006   #2
-
0
-

No nevim, z toho co jste napsal toho nejde moc poznat. Chybu ti to pise ze to ocekava jmeno projektu. Neouzivas nahodou Borland C++ Builder? Zkus toho napsat vic. Jak postupujes atd.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Alan0
Věrný člen
9. 7. 2006   #3
-
0
-

No nevim, z toho co jste napsal toho nejde moc poznat. Chybu ti to pise ze to ocekava jmeno projektu. Neouzivas nahodou Borland C++ Builder? Zkus toho napsat vic. Jak postupujes atd.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
10. 7. 2006   #4
-
0
-

Jo... vlastn? omlouv?m se... M?m Borland a kdy? t?eba vytvo??m konzolovou aplikaci a sna??m se ji spustit, nejde to. I kdy? to ulo??m. Tady je p??klad:
[color=green]
//---------------------------------------------------------------------------

#include <vcl.h>
#pragma hdrstop
#include <iostream.h>
#include <conio.h>
//---------------------------------------------------------------------------

#pragma argsused
int main(int argc, char* argv[])
{
cout << "Ahooj";
getch();
return 0;
}
//---------------------------------------------------------------------------[/color]?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Alan0
Věrný člen
10. 7. 2006   #5
-
0
-

Zkuste napsat přesnej postup, na co klikáte atd.... Jinak tam vkládáte moc hlaviček,



#include <iostream>

int main(){
cout << "Ahooj";

cin.get();
cin.get();
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
11. 7. 2006   #6
-
0
-

ahoj,

jestli chces, hod mi celej zabalenej(zip) projekt na mail. Kouknu se na to.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 183 hostů

Podobná vlákna

Nové funkce website builderu! — založil Hostinger.cz

Chyba — založil Filip

Chyba — založil curro70

Chyba — založil bohetik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý