Tak jakpak jsme dopadli, pánové a ve výjimečných případech i dámy? já se přiznám bez mučení, bez přijímacích zkoušek jsme byl přijat na studijní obor mechanik elektronik na elektrotechniku do Plzně.
Fórum › Offtopic
21.3. Den D. Tak jak jsme na tom? :) přijímačky...
Dneska byl den v poho, ve škole jsme šli do kina a o pul desate jsme již byli propuštěni do "domácího ošetřování".
Ale co mě udivuje, že se letos hlásí šíleně málo lidí (a to dle mých informací všude)...U nás na gymplu nebylo přijmuto jenom 14 (když jsem se hlásil já, tak něco přes 80)
Jinak před třemi roky to bylo celkem bez problémů, čekal jsem , že (tehdy) budu víc nervózní....
No, je to pěknej bordel. Když jsem se před dvouma rokama hlásil na programátora já, hlásilo se tam 50 lidí, brali 30, minimum bodů potřebných pro přijetí bylo 60 a za testy z matiky se dostávalo 40 (pak 30 za obecně studijní předpoklady a pak + olympiády atpd.). Minulej rok bylo minimum bodů 40. A dneska (včera)? Hlásilo se jich 28 a přijali všechny bez příjmaček, aby vůbec naplnili třídu. A to je gymnázium!
Sebrali ma!!! :) Uauaaaaaaa :smile4: :smile18: www.zochova.sk ! Navyše bez prijímačiek... Celkom slušné na to, že som sa posledné tri roky maximálne flákal ;)
my sme dnes pisali postupove testy 1:15 na nasom gympli (kvarty)
jazyky (no nic moc)
matematicko-logicka (vcelku ok)
a potom che, bio, geo, dej atd (no tiez nic moc)
kazda cast za 60bodov, prierez uciva prima-kvarta, dufam, ze to nebude az take hrozne
Gratuluju,
já zůstávám na svém milovaném gymnáziu pglbc.cz
My jsme během "Dne D" prodávali na charitu tužtičky, jestli jste byli během dne někdo v Liberci, určitě jste několik z nás potkali :D Já prodával společně s...kamarádkou:-) a dopadlo to tak, že jsme z původních 125 tužek prodali jen 30 a ještě jsem 70Kč doplácel, protože jsme prý měli manko :smile5: Jenom se mému mozku nedaří pochopit, jak jsme mohli mít nedostatek peněz, když jsme žádnou z tužek neprodali pod cenou a několik lidí nám dokonce dalo víc peněz?:D
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Google Chrom OS (Chromium) - jak jste na tom? — založil tanned88
Přijímačky — založil
Tisk na tom istom mieste — založil
Co by jsme byli bez IDE? — založil wokena
Moderátoři diskuze