21.3. Den D. Tak jak jsme na tom? :) přijímačky... – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

21.3. Den D. Tak jak jsme na tom? :) přijímačky... – Offtopic – Fórum – Programujte.com21.3. Den D. Tak jak jsme na tom? :) přijímačky... – Offtopic – Fórum – Programujte.com

Tokan0
Grafoman
21. 4. 2008   #1
-
0
-

Tak jakpak jsme dopadli, pánové a ve výjimečných případech i dámy? já se přiznám bez mučení, bez přijímacích zkoušek jsme byl přijat na studijní obor mechanik elektronik na elektrotechniku do Plzně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.90.–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
yaqwsx+9
Posthunter
21. 4. 2008   #2
-
0
-

Dneska byl den v poho, ve škole jsme šli do kina a o pul desate jsme již byli propuštěni do "domácího ošetřování".
Ale co mě udivuje, že se letos hlásí šíleně málo lidí (a to dle mých informací všude)...U nás na gymplu nebylo přijmuto jenom 14 (když jsem se hlásil já, tak něco přes 80)

Jinak před třemi roky to bylo celkem bez problémů, čekal jsem , že (tehdy) budu víc nervózní....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.104.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Colpik0
Super člen
21. 4. 2008   #3
-
0
-

Mno já jsem už 2 a 3/4 let v suchu a ještě 5 a 1/4 tam budu :smile1: . A dnešek jsem si užil úžasně :smile1: .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.176.–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
22. 4. 2008   #4
-
0
-

No, je to pěknej bordel. Když jsem se před dvouma rokama hlásil na programátora já, hlásilo se tam 50 lidí, brali 30, minimum bodů potřebných pro přijetí bylo 60 a za testy z matiky se dostávalo 40 (pak 30 za obecně studijní předpoklady a pak + olympiády atpd.). Minulej rok bylo minimum bodů 40. A dneska (včera)? Hlásilo se jich 28 a přijali všechny bez příjmaček, aby vůbec naplnili třídu. A to je gymnázium!

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
retriwr0
Stálý člen
22. 4. 2008   #5
-
0
-

To yaqwsx : tak všude ne - třeba u nás na gymplu podle předběžných výsledků nepřijali celkem hodně lidí zatímco loni se dostali skoro všichni

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.110.–
You gotta do what you gotta do
Sajmi0
Newbie
22. 4. 2008   #6
-
0
-

U nás na gympl v Šumperku brali 120 lidí, hlásilo se 140. Já sem byl v pohodě páč mám dobrej průměr :smile18:

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.171.–
gaben0
Stálý člen
22. 4. 2008   #7
-
0
-

My robíme prijímačky až 5.5., takže zatiaľ nijak (idem na gympel)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.21.–
C, C++
Onsi0
Stálý člen
23. 4. 2008   #8
-
0
-

no k nám sa prímačky nerobia, ale berú 34 najlepších čo sa týka známok na základke + olympiády a podobné veci... čiže skoro všetkých lebo záujem o nástup na náš gympl je veľmi malý :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
Tocimanko0
Grafoman
23. 4. 2008   #9
-
0
-

Sebrali ma!!! :) Uauaaaaaaa :smile4: :smile18: www.zochova.sk ! Navyše bez prijímačiek... Celkom slušné na to, že som sa posledné tri roky maximálne flákal ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Santas0
Věrný člen
23. 4. 2008   #10
-
0
-

my sme dnes pisali postupove testy 1:15 na nasom gympli (kvarty)
jazyky (no nic moc)
matematicko-logicka (vcelku ok)
a potom che, bio, geo, dej atd (no tiez nic moc)
kazda cast za 60bodov, prierez uciva prima-kvarta, dufam, ze to nebude az take hrozne

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 4. 2008   #11
-
0
-

Gratuluju,
já zůstávám na svém milovaném gymnáziu pglbc.cz

My jsme během "Dne D" prodávali na charitu tužtičky, jestli jste byli během dne někdo v Liberci, určitě jste několik z nás potkali :D Já prodával společně s...kamarádkou:-) a dopadlo to tak, že jsme z původních 125 tužek prodali jen 30 a ještě jsem 70Kč doplácel, protože jsme prý měli manko :smile5: Jenom se mému mozku nedaří pochopit, jak jsme mohli mít nedostatek peněz, když jsme žádnou z tužek neprodali pod cenou a několik lidí nám dokonce dalo víc peněz?:D

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Tokan0
Grafoman
23. 4. 2008   #12
-
0
-

To Chrasty : Prošacuj kamarádku :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.90.–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý