Sám jsem se zařekl, že na myego.cz už nikdy nevstoupím, ale jak mě kamarád upozornil, Radek Hulán prodává myego.cz! Bude to snad konec RH jak ho známe? Má snad RH málo peněz? To není nikdy jisté, jisté však je, že myego.cz bude k dispozici na aukru za vyvolávací cenu 100 000, ale pod PŮL MILIONU Radek nejde. Tak, nakolik si oceňujete programujte.com? Na dva melcky :-D?
Fórum › Offtopic
Temný lord z Welldonu končí?
Programujte? Kdyby ho Curo prodával, tak takových půl mega by mohl dostat ;)
PS: Radek určitě někončí ;) Jen prodává rok budovaný komunitní systém ;)
Taky si myslím... za týden se objeví doména MyEgov2 a pojede od znova..:)
Nj, ale na Webtrhu RH komentovakl, že již nechce blogovat, ani jinde..
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Lukáš Chadraba napsal:
Programujte? Kdyby ho Curo prodával, tak takových půl mega by mohl dostat ;)
Kdybych Programujte někdy prodával (jakože ne), ale kdyby, tak určitě za více. Částky kolem půl milionu mi byly za Programujte nabídnuty již před více jak rokem.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Smokie : Doporučuji článek na necyklopedii http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Radek_Hul%C3%A1n, jediné opravdové a správné encyklopedii :-)
aha..to jsem nevěděl..špatně jsem ho odhadl
yaqwsx: no ono, na webtrhu to vysvetlili asi takto
navstevnost 10 000UIP/den a vacsina z vyhladavacov
v db viac ako 1500clankov (a normalne sa ludom plati 300-1000/clanok)
pri com 1500*300=450 000
priratame zarobky reklamy, rank stranky atd
Chování Radka už nějakou dobu sleduju a musím říct, že uvažuje hodně racionálně (i když se vám jeho cílené projevy nemusej líbit). Vzhledem k tomu si troufám tvrdit, že je to z jeho strany jen nějaká obdoba průzkumu, jen pokus o zviditelnění. Pokud by se ale našel blbec, kterej by to koupil, tak se nic nezmění a RaDo začne publikovat jinde (bez ohledu na to, co kde píše) - třeba www.libimsemi.cz.
Proč tvrdím, že případnej zájemce je blbec? Protože cena webu brzy po prodeji razantně spadne a s tím musí každej alespoň trochu inteligentní člověk počítat.
To djanosik : Jn, někdo něco takovýho psal na webtrhu (nebo živě?). Ohromně nadhodnotit cenu webu, tím se zviditelní (na živě tomu věnovali už 2 zprávy, což je o 50% víc, než rADO očekával (=tzn. 1.33 pediodických zprávy :-)). Pokud mu to nějakej blbec koupí, ohromně na tom rADO vydělá a pak může začít znova, za tu cenu...
To Garret Raziel : Ta diskuze o těch procentech mě fakt pobavila. Všichni věděj, co tím myslel - chybu přece může udělat každej - ale proč si nekopnout, když je kam.
To djanosik : Myslím, že ty procenta nebyly směřovany přímo proti rADOVI, ale pokud se někomu podaří nějakej podobnej nonsens, není důvod se tomu nezasmát. Myslím že se nad 1,33 periodických pousmál i sám Radek. Spíš než urážka to byl vtípek s lehkou příměsí matematiky a logiky.
To Garret Raziel : Ale ano, byly. Samozřejmě je to úsměvný, ale o to opravdu nešlo. Nicméně to tady nemusím řešit.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Programujme končí 15.5.! — založil Сuro
<br /> na konci řádku — založil Václav Žitek
Mezera na konci načteného řádku — založil Petr
Slevy 55% na hosting brzo končí! — založil Hostinger.cz
Zimní slevy brzy končí" — založil Hostinger.cz