Takový malý nedostatek .... – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Takový malý nedostatek .... – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comTakový malý nedostatek .... – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

 

Minnoc0
Návštěvník
25. 4. 2008   #1
-
0
-

Nelíbí se mi, že témata v diskusi, resp. veškerá diskuse nabíhá ,i na mém poměrně rychlém internetu, vcelku pomalu .

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.66.178.–
w3q0
Věrný člen
26. 4. 2008   #2
-
0
-

Tak máš asi pomerne pomalý internet. Mne to nabieha pomerne rýchlo. Tak 1-3s.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
26. 4. 2008   #3
-
0
-

To Minnoc : Co znamená poměrně rychlý? Jakej browser? Těch nedostatků je tady víc, hlavně pokud jde o Operu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
gaben0
Stálý člen
26. 4. 2008   #4
-
0
-

Ja nemám síce príliž rýchle pripojenie (768kbps) a tiež sa mi diskusia načítava pomerne dlho. Prehliadač Firefox.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.11.–
C, C++
Minnoc0
Návštěvník
26. 4. 2008   #5
-
0
-

djanosik: já Internet Explorer, Firefox, připojení (256 Kb/s a vyšší) ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.66.178.–
MZetko0
Stálý člen
26. 4. 2008   #6
-
0
-

Já mám 3Mb/s a když zapnu třeba topic ke statistice kliků - http://programujte.com/index.php?akce=diskuze&kam=vlakno&tema=8294-50-000-klikov-statistika#72371 - tak se konce nedočkám. Chtělo by to rozdělení třeba vždy po deseti příspěvcích na stránku na stránky, jak to bývá na jiných fórech.
Lépe by to chodilo a dalo by se to prohlížet i na pomalém netu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
Santas0
Věrný člen
26. 4. 2008   #7
-
0
-

hh, ked ja som navrhoval strankovanie kvoli pomalosti nacitania, tak mi povedali, ze uz nikto nepouziva pomaly net, pri vela prispevkoch to bude rychle atd atd :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
Earl Cash0
Věrný člen
26. 4. 2008   #8
-
0
-

me obcas zamrzne cely FF kdyz si zobrazim diskuzi se 100+ prispevky....takove strankovani by bylo dobry krok vpred :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
26. 4. 2008   #9
-
0
-

ANo fórum načítá vcelku pomalu, je to díky kontrole nových příspěvků (v přehledu).
Optimalizace i její jednotlivé kroky jsou v plánu a finišují.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
26. 4. 2008   #10
-
0
-

To Curo : Ty sis najal otroky, aby to pro tebe udělali? :) Koukej vylézt z postele a něco dělat :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
29. 4. 2008   #11
-
0
-

Me taky docela stve, jak je cely topic na jedne strance. Takova stranka s nejakym delsim topicem pak ma mega jenom HTML a to pri limitiu 200 MB denne docela zamrzi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Nedostatek paměti — založil ProgDan

Malý servopohon v C — založil vasek230

C++ malý script — založil pacient

Malý Kernel v NASM — založil _Radek_

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý