Proměnné C# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Proměnné C# – .NET – Fórum – Programujte.comProměnné C# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

aTTix0
Návštěvník
26. 4. 2008   #1
-
0
-

Mohl by mi někdo poslat nejaký linky, kde jsou dobře vysvětlený proměnné hodnoty, ale ne do konzole... Nebo by se mohl rozepsat nekdo sem :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.146.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
26. 4. 2008   #2
-
0
-

Proměnná hodnota? To myslíš třeba

int x=20;

double y=0.5;
string="ahoj";

?
Co na tom nechápeš? Je to to samé jako v matice nebo ve fyzice ve vzorečkách :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
w3q0
Věrný člen
26. 4. 2008   #3
-
0
-

A v konzole aj API sú rovnaké.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
aTTix0
Návštěvník
27. 4. 2008   #4
-
0
-

jj ja to chapu, ale jak to tam mam zapsat, kdyz chci treba aby jeden textbox byl pro vyplneni jmena, a treba label by to jmeno vypsal :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.146.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
27. 4. 2008   #5
-
0
-

Co tohle?:)



string a=TextBox1.Text;
Label1.Text=a;

//nebo jednoduše
Label1.Text=TextBox1.Text;

Samozřejmě předpokládám, že TextBox1 a Label1 jsou už vytvořené:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
aTTix0
Návštěvník
27. 4. 2008   #6
-
0
-

To Chrasty : jj, tak ted uz bych nejak tak vedel, ale jeste mi neni jasny, kdyz bych chtel libovolna cisla (ktere by se "natukali" ve dvou textboxech), ktera se treba vynasobí... Takze by tam byli 2 textboxi, jeden button a jeden label (jako vysledek :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.146.–
27. 4. 2008   #7
-
0
-

Mě vždycky vrtalo hlavou, proč skákat bez padáku z letadla ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
27. 4. 2008   #8
-
0
-

To aTTix : Trochu zapojit mozek,ne? :smile1:

Vezmeš TextBoxy, jejich obsah převedeš třeba na double a vynásobíš,výsledek se vypíše do Labelu



private void Kliknuto(object sender, RoutedEventArgs e)
{
Label1.Text=Convert.ToDouble(TextBox1.Text)*Convert.ToDouble(TextBox2.Text);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
aTTix0
Návštěvník
27. 4. 2008   #9
-
0
-

To Chrasty : jj, super :), zapojil bych ho, kdybych vedel ze je tam Convert.ToDouble :).. diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.146.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý