Problem s laděním funkce v jiném vlákně při použiti formuláře. – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s laděním funkce v jiném vlákně při použiti formuláře. – .NET – Fórum – Programujte.comProblem s laděním funkce v jiném vlákně při použiti formuláře. – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
jinaq0
Newbie
28. 4. 2008   #1
-
0
-

Ahoj všichni, nevím kde najit případné řešení.

Problém je tento:

Mám formulář, který spouští jiný formulář a následně funkci, která jednak upravuje data, jednat v případě nutné úpravy použije právě nově otevřený formulář, jinak pouze zobrazuje průběh.



public void button_click(object sender, EventArgs e)
{
Form formular = new Form();
formular.Show();
provadeciFunkceCall = new provadeciFunkceCall(provadeciFunkce);
provadeciFunkceCall.BeginInvoke(parametr1, parametr2, formular, returnProvadeciFunkce, new object());
}


Pokud ladím cokoliv mimo funkci "provadeciFunkce", je vse v pořádku, pokud však chci ladit něco ve funkci, tak se cele studio jenom pracuje, ovšem bez zpětné vazby, pak už můžu jenom zastavit. Vím, že pokud ten formulář neotevřu (nezavolám funkci show), tak ladit lze i v "provadeciFunkce". V čem dělám chybu? Neboj je můj přístup úplně špatně?

Díky za každou radu.

Dělám ve Visual Express 2005 (C#)


Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.106.–
Reklama
Reklama
jinaq0
Newbie
29. 4. 2008   #2
-
0
-

Nikoho nic nenapada? Aspon, kde bych se mohl podivat.:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.106.–
_C#
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
29. 4. 2008   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 90.183.71.–
jinaq0
Newbie
29. 4. 2008   #4
-
0
-

To _C# : No, to je možné, ale odkaz je nefunkční.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.204.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý