Dev-c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Dev-c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comDev-c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

sacha0
Newbie
28. 4. 2008   #1
-
0
-

Chci se zeptat prostřednictvím tohoto fóra jestli zde není někdo, a že určitě jich tu je, kdo by mi vysvětlil jak si nastavit dev-c++ nejde mi kompilovat nevím proč, myslím si že to je knihovnami ale nejsem si jist a nevím jak je nainstalovat. dík předem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.36.–
mephi0
Expert
28. 4. 2008   #2
-
0
-

predtym ako ťa tu skritizuju za neuplne informacie...

Nainštaloval si dev bez problemov ?
vytvaraš empty console project ?
je súbor súčasťou projektu ?
Ake chyby to píše pri kompilovaní ?

postup pre msvs 2005: (ono je to všade skoro rovnake)
http://mephi.qsh.sk/articles/MSVS05pro/msvs05_helloworld.aspx

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
medok0
Newbie
30. 4. 2008   #3
-
0
-

hned při jeho nainstalováni to po tobě chce nastavení kompilace, nebylo to nic ěžkýho, prostě jen odklikáš, pokud jsi to zrušil a nic jsi nenastavoval tak to by mohl být problém (takhle to bylo u mě, možná máš jinou verzi, (nebo chybu v kodu) nevim )

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.131.–
sacha0
Newbie
4. 5. 2008   #4
-
0
-

jo díky už mi to de:) ale tedka nevim takovou vecičku že když to zkompiluji a pustim tak se mi to pustí a hned vypne vim že na to je kod ale ten mi podělá celej ten kod muj a pak mi to nefunguje tak jestli nevíte jak u dev se to dělá bez kodu

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.34.–
Earl Cash0
Věrný člen
4. 5. 2008   #5
-
0
-

To sacha : porad dokola....mas nekolik moznosti....
1. inkludni si knihovnu stdlib.h a pak pred return ve funkci main napis: "system("pause");"
2. pred return napis getchar(); getchar(); -- spousta lidi to tady pouziva

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
gaben0
Stálý člen
4. 5. 2008   #6
-
0
-

To Earl Cash : Stačí napísať

system("PAUSE");
netreba includovať tú knihovnu, ide to aj bez nej.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.19.–
C, C++
Earl Cash0
Věrný člen
4. 5. 2008   #7
-
0
-

To gaben :

netreba includovať tú knihovnu, ide to aj bez nej.


http://www.cplusplus.com/reference/clibrary/cstdlib/system.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
gaben0
Stálý člen
4. 5. 2008   #8
-
0
-

To Earl Cash : ...mne funguje system("PAUSE"); aj bez includovania stdlib.h.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.19.–
C, C++
Earl Cash0
Věrný člen
5. 5. 2008   #9
-
0
-

To gaben : tak pak to vidim na nejakou vlastnost IDE, protoze tady vetsina veci funguje aniz bych musel inkludovat specificke knihovny...kdyz to kompiluju jinde, uz to nefunguje....

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.150.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
mephi0
Expert
7. 5. 2008   #10
-
0
-

gaben napsal:
To Earl Cash : ...mne funguje system("PAUSE"); aj bez includovania stdlib.h.


to bude tym že tvoje IDE includuje bez tvojho vedomia :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
w3q0
Věrný člen
7. 5. 2008   #11
-
0
-

Earl Cash napsal:
To sacha : porad dokola....mas nekolik moznosti....
1. inkludni si knihovnu stdlib.h a pak pred return ve funkci main napis: "system("pause");"
2. pred return napis getchar(); getchar(); -- spousta lidi to tady pouziva


A čo tak
cin.get();
, to je používané aj na programujte.com v tutoriáloch.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Earl Cash0
Věrný člen
7. 5. 2008   #12
-
0
-

To w3q : to je syntaxe C++...me je blizsi Cecko takze zminuju syntaxi Cecka a vzhledem k tomu, ze se tazatel nezminil v cem programuje, automaticky pouzivam Cecko ;)

to je používané aj na programujte.com v tutoriáloch.

jo mas pravdu nedoslo mi ze tady je jen tutorial k C++....nicmene je to identicke...:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.150.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Dev-c++ — založil miixall

Dev C++ — založil Root

DEv C++ — založil kotolna

C DEV C++ — založil Vlado

Dev-C++ nastavení — založil Tax

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý