Problém z klikem – Flash – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém z klikem – Flash – Fórum – Programujte.comProblém z klikem – Flash – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
milanmichal0
Stálý člen
28. 4. 2008   #1
-
0
-

Mám takovej dost závažnej problém . Udělám ve flash animaci , nastavím tam tenhle příkaz: on (release) {gotoAndPlay(enter);
}

a pak dodám animaci skusím ot a po zmáčknutí entru vše funguje , ale když udělám z toho souburu .exe tak to už nefunguje . Dám vám tu link na down load třeba si s tím nikdo bude vědět rady ;-)
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/56298/Prezentace_Fip.swf_21.58KB.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
Reklama
Reklama
milanmichal0
Stálý člen
28. 4. 2008   #2
-
0
-

Zde je to ve .fla
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/73742/Prezentace_Fip.fla_199.22KB.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
milanmichal0
Stálý člen
1. 5. 2008   #3
-
0
-

Mám další problém , hledal jsem na tohle tutoriály ale nci jsem nenašel , potřeboval bych napsat nějakej jednoduchej script´, abych se ho mohl naučit a to na:

1: Na jednoduchej pohyb panáčka , sice jsem na to našel 3 minihry ve .fla ale všechny v sobě měli složitosti jako tachmometr úhel auta atd..... . Já bych potřeboval čistej script na pohyb pomocí šipek , abych se ho mohl naučit .

2: Nějakej script nebo příklad kde wiev chodí za panáčekm , aby se nestalo že mám jen okraj 1 * 1 dm , a když to projdu tak zmizím , potřeboval bych abych když jdu aby se třeba oběkty posunoval ia nebo jen ten wiev za panáčkem .

" Děkuji všem i když jen něco poradí "
Pokd by sete měli nějakej tutoriál nebo by ste si s tím věděli rady prosím pomošte . Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Problém — založil Trumpetka

Problem s VS C# — založil Mrakoplas

Problem s < a > — založil 7raul

Problém — založil Ma.ty

Problém — založil Dfire

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý