SMS sender – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

SMS sender – PHP – Fórum – Programujte.comSMS sender – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Goumba0
Návštěvník
30. 4. 2008   #1
-
0
-

Zdravím,mám tento sms sender

<?php

$cislo="123456789";
$zprava="ahoj jak se mas ?";

$to = "00420$cislo@sms.eurotel.cz";
$extra = "From: Reply-To: ";
$subject = "";
$mess = $zprava;
mail ($to, $subject, $mess, $extra);
echo("<script> alert('SMS zprava byla uspesne odeslana.'); </script>");
?>


Jenže posílá jen cca 33-40 znaků místo nějakých 160.Nevíte kde je problém?Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.144.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
30. 4. 2008   #2
-
0
-

to je omezení operátora. možné řešení si je předem text rozdělit a pak jej poslat na několikrát. otázka je, jestli to opět není nějak omezené....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.171.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
ETNyx0
Newbie
18. 5. 2008   #3
-
0
-

Zdravím zajímalo by mě jestli je odeslání té zprávy zdarma, bwt funguje to vubec?? kdyz ted mame o2 a ne eurotel?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.145.–
netman920
Super člen
18. 5. 2008   #4
-
0
-

Zujímalo by ma ci sa taketo nieco da pouzit aj pre slovenských operátorov
dik za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Význam object sender atd. — založil wizpal

SMS — založil netman92

SMS — založil Dan

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý