Otočenie fotky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Otočenie fotky – PHP – Fórum – Programujte.comOtočenie fotky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

netman920
Super člen
1. 5. 2008   #1
-
0
-

da sa nejakou funkciou otočit fotka(obrazok) v php zo sirky na vysku a naopak??

diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
1. 5. 2008   #2
-
0
-

DOKUMENTACE!!!

http://cz2.php.net/manual/en/ref.image.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
netman920
Super člen
1. 5. 2008   #3
-
0
-

To CommanderZ :
no dik ale nasiel som

imagerotate

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
2. 5. 2008   #4
-
0
-

No, vzdyt to uz podle nazvu je to co hledas ;)

Jestli nevis, jak se s temahle funkcemi pracuje, tak si najdi nejaky tutorial. Projev trochu kreativniho smyslu pro programovani a zkus to nejak vyresit sam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
netman920
Super člen
2. 5. 2008   #5
-
0
-

To CommanderZ :
no viem s tym pracovat
ale nevedel som názov tak som googlil a nasiel som :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
2. 5. 2008   #6
-
0
-

Tady na Programujte v profilech jsou (bývaly??) fokty otočené. Už jsem se na fóru ptal. Zkus hledat a najdeš... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.108.206.–
DragonBehemont0
Super člen
2. 5. 2008   #7
-
0
-

resource imagerotate ( resource $source_image , float $angle , int $bgd_color [, int $ignore_transparent ] )

Vysvětlení:
resource $source_image - zdrojovy obrazek - vytvořený pomocí funkce imagecreate(...)
float $angle - otočení o úhel - ve stupních, desetinné číslo
int $bgd_color - barva pozadí, které bude díky natočení odkryto

Nejjednodušší příklad:



$filename = 'test.jpg';
$stupne = 180;
header('Content-type: image/jpeg');

$zdroj = imagecreatefromjpeg($filename);
$otoceny = imagerotate($zdroj, $stupne, 0);
imagejpeg($otoceny);
imagedestroy($otoceny);
imagedestroy($zdroj);

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.252.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
netman920
Super člen
2. 5. 2008   #8
-
0
-

To DragonBehemont :
keby ste sa pozreli vsetci dopredu zistili by ste ze uz som to vyriesil
ale dakujem vsetkym za ochotu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
DragonBehemont0
Super člen
2. 5. 2008   #9
-
0
-

netman92 napsal:
To CommanderZ :
no viem s tym pracovat
ale nevedel som názov tak som googlil a nasiel som :-D



soudě dle tohodle jsem si myslel, že zatím tápete... a nebo, že neumíte anglicky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.252.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
netman920
Super člen
2. 5. 2008   #10
-
0
-

To DragonBehemont :
no asi netápeme ale aj tak dik za pomoc :-D :smile4:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
DragonBehemont0
Super člen
2. 5. 2008   #11
-
0
-

To netman92 : Není zač... od toho snad fóra jsou :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.252.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Urobenie fotky. — založil alex_laco

Fotky z dropboxu — založil PAYCZ

Fotky vedle sebe — založil Onsi

Z fotky auta obrázek — založil monitor

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý