SOUBOR.BAT>SOUBOR.EXE – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

SOUBOR.BAT>SOUBOR.EXE – C / C++ – Fórum – Programujte.comSOUBOR.BAT>SOUBOR.EXE – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
wokena0
Stálý člen
2. 5. 2008   #1
-
0
-

Potřeboval bych poradit jak mám "přemutovat" soubor s příponou .bat do souboru .exe nikde se to nedá najít :smile10:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.32.–
md5-generator.wokena.com | blog.wokena.com | wokena.com
Reklama
Reklama
Daniel
~ Anonymní uživatel
67 příspěvků
2. 5. 2008   #2
-
0
-

No protoze to jaksi ani nejde. *.bat jsou skriptovaci soubory a ty do klasickeho exe neprevedes jinak,nez ze si ten program se stejnou funkcnosti napises sam v nejakem jazyku a zkompilujes.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
wokena0
Stálý člen
2. 5. 2008   #3
-
0
-

Hmmm.... to je taky pravda

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.32.–
md5-generator.wokena.com | blog.wokena.com | wokena.com
2. 5. 2008   #4
-
0
-

http://www.f2ko.de/English/b2e/download.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.166.–
wokena0
Stálý člen
2. 5. 2008   #5
-
0
-

Borééééééééc,móóóóóóc Ti děkuji!!!!! :smile4:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.32.–
md5-generator.wokena.com | blog.wokena.com | wokena.com
lolik0
Super člen
27. 7. 2008   #6
-
0
-

stacilo by pouzit system("");

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

Podobná vlákna

.exe soubor — založil nova

Chybí exe soubor — založil Hornster

Jeden soubor exe — založil xeonikx

Jek udělat .exe soubor — založil selkir

Nelze vytvořit exe soubor — založil Přemek

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý