S kamarádem hrajeme textovou onlinovku Melior Annis (www.meliorannis.cz)
a kamarád pro mě chce zachytit svůj postup při hraní. Napadlo mě použít program Fraps,ale s tím to jde jen ve hře a ne ve windows (okno hry je normálně prohlížeč explorer). Prostě potřebuju ve widlých zachytit tak 15 minut klidně bezzvukového videa,abych věděl o co jde...
Fórum › Offtopic
***Zachycení videa ve windows***
Zkus zadat do googlu treba "Replay Screencast" (myslim ze se to tak jmenuje). To je soft ktery se casto pouziva na nataceni ruznych videotutorialu. Ale bohuzel je placeny.
Upozornuju ze videozaznamy hrani textovek jsou opravdu hodne uchylna vec, ver mi :cz:
Rozhodne CAM studio (camstudio) - nahravani cehokoliv (okna, vybarenho vyrezu, fullscreenu,anstaaveni komperse, se/bez zvuku, zda natacet i kurzor, nataceni i do formatu swf (flash) - ma1 MB)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Curo napsal:
Rozhodne CAM studio (camstudio) - nahravani cehokoliv (okna, vybarenho vyrezu, fullscreenu,anstaaveni komperse, se/bez zvuku, zda natacet i kurzor, nataceni i do formatu swf (flash) - ma1 MB)
A kde to cam studio mozem zohnat?
Stačí hledat! Já jsem ho našel za chviličku.
Martin napsal:
Curo napsal:
A kde to cam studio mozem zohnat??
UTFG
Víš, nemá cenu vytahovat tři roky staré topicy. Daní autoři už problém buď vyřešili a nebo našil naprosto jiné řešení. Co mi příjde doopravdy hodně zbytečné je vytahovat 3 roky starý topic jenom kvůli nápisu "UTFG". Napadla mě spousta urážek, ale ty v sobě zadusím a napíšu jenom: Příště to nedělej.
To Garret Raziel : +1
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Zachycení systémových volání jádra windows XP — založil Marro
Zachycení událostí WPF — založil Tomass
Zachycení zprávy SW_MINIMIZE — založil Jurda_I
Software na zachyceni pohybu mysi — založil werixon