Ëxistuje prográmek, kterej by dokázal obrazovku rozdělit na 2 poloviny(tak aby byl hl. panel v celku společnej a v každé polovině bych mohl mít maximalizované okno) - jelikož jsem byl hodnej a tak se mi do rukou dostal 30" monitor :smile3: . Bohužel jsme totiž zvyklej si všechno maximaizovat, a tak práce s více menšími okny je pro mě chaotická(to, že si je můžu přesunout přes sebe a pod). Rád bych měl v jedné polovině maximalizovaný(nebo tak abych s ním nemohl hýbat) VS(tak aby bylo do poloviny a přes celou délku a nemohl s ním hýbat) a v druhé vše ostatní(např firefox a pod)
Fórum › OS - Windows
Rozdělení obrazovky na 2 poloviny
Neodzkoušeno - http://www.computerhope.com/issues/ch000894.htm. Ten SplitView vypadá celkem použitelně, ale není free.
Díky, ten splitview je téměř ideální (sice si jde s oknem hýbnout, ale to se hold musím odnaučit) a navíc 800kč není až zas tak moc...Sice to sehnat v ČR bude problém.
To je cool, prave si hraju s tema nVidia Grids a je to dobry :)
Neni treba nic instalovat, jen to staci aktivovat a nakonfigurovat podle potreby :)
Je treba ovsem mit kartu od nVidie.
To yaqwsx : Je to součást nvidia nView - http://www.nvidia.com/object/IO_8400.html
Wtf, ja mam 6200, coz je sice novejsi, ale o dost slabsi. Mas dost nove drivery? Ono to tam neni zas tak dlouho. Ja aktualizoval drivery asi pred dvema mesici. Z verze 80 na verzi 169 :P
A pise ti to ze to nepodporuje, nebo to jen nemuzes najit?
TAk se mi to konečně povedlo, povedlo se mi nainstalovat nView (bylo to asi v kolizi s nějakou blbinou, kterou jsme při řádném úklidu PC smazal), funguje bezvadně, jen mi vadí, že největší rastr je 100 px, lepší by bylo 150-200, ale to je už jenom detail..
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Smazání obrazovky — založil Tadeáš Brzák
Nahrávání obrazovky — založil Rybas
Smazaní obrazovky — založil sharp
Záznam obrazovky — založil ospaly.stanislav
Rozlišení obrazovky — založil Pebble