Zdravím...
V mene nášho webstudia by som rád ponúkol služby tohto webštúdia. Ponúkame riešenia pre malé až stredné firmy, programujeme moderne pôsobiace databázové aplikácie, firemné prezentácie, objednávkové systémy. Veľa referencií ešte nemáme, keďže svoju komerčnú činnosť sme začali len nedávno.
Všetky ostatné potrebné informácie nájdete na http://webstudio4u.eu vrátane telefónneho alebo e-mailového kontaktu.
Prajem pekný deň.
Fórum › Inzerce
WebStudio4u - ponuka služieb
To Tocimanko : Toci, nič v zlom, ale nepripadá mi ako najlepší nápad umiestniť inzerát na tvorbu webstránky na
stránky ktoré sa zaoberajú programovaním, k čomu patrí aj programovanie webstránok :) Pripada mi to ako keby si na útulok z krásnymi zvieratkami nalepil leták na novootvorený obchod zo zvieratami :P. To je len môj názor :).
Tocimanko napsal:
To w3q : Možno :) Tak či tak sa ponúkam, keby náhodou nejaký okoloidúci potreboval stvoriť webovú stránku ;)
Překlad: Chci vydělat spoustu peněz a zneužívat k tomu neplacených grafiků. :smile5:
To Colpik : Všetci grafici, ktorých používam (dokopy 1), sú platení ;) Ty si kóder a pokiaľ viem, ponúkol si mi svoje služby zadarmo, takže ak máš proti tomu niečo, je to tvoj problém. Kľudne ťa zmažem zo zoznamu členov... To nie je vážne smiešne.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Predám doménu webstudio4u.eu — založil Tocimanko
Výberová ponuka - PHP — založil Turtle
Tvorba www - ponuka(nabidka) — založil matqo
Ponuka:PHP, MySQL programátor — založil w3q
Programator ponuka svoje moznosti C# — založil dartanan