Validita JavaScriptu - prosím o pomoc – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Validita JavaScriptu - prosím o pomoc – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comValidita JavaScriptu - prosím o pomoc – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
alexsedron0
Newbie
6. 5. 2008   #1
-
0
-

Prosím koukněte se na tento kod:

<script language="JavaScript" type="text/javascript" >

function opennewwindow(jmeno, popis)
{
no = window.open('','FOTKY','resizeble=no, top=10, left=10, menubar=no, width=640, height=510, toolbar=no, location=no, directories=no, status=no, scrollbars=no, copyhistory=no');
with (no.document)
{
open();
write('<html>');
write('<head>');
write('<title>DITOM Construction s.r.o. - Fotogalerie</title>');
write('</head>');
write('<body topmargin="0" leftmargin="0">');
write('<img src="img/obrazky/'+jmeno+'.jpg" title="Kliknutím na obrázek, zavřete toto okno" onmousedown="window.close()">');
write('<div align=center>');
write('<p style="font-family: sans-serif; margin-top:5px; color:#123567;" ><strong>' + popis + '</strong></p>');
write('</div>');
write('</body>');
write('</html>');
close();
}
}

</script>

Proč mi validátor stále hlásí chyby??? Já fakt nikde nevidím chybu... Děkuji za pomoc.. Alex

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.188.–
Reklama
Reklama
6. 5. 2008   #2
-
0
-

A co hlasi za chyby?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
alexsedron0
Newbie
6. 5. 2008   #3
-
0
-

To CommanderZ : mno příklad třeba toto je to na obrázku obrazovky... Díky moc jsou to fakt divný chyby. Zkoušel jsem to dát do externího souboru ale to mi nějak nejde... asi neumím přenést proměnné do externího scriptu.. nebo jsem fakt už takový tele.... koukám do toho už asi 3den a nevím co změnit takhle mi to funguje


Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.188.–
alexsedron0
Newbie
6. 5. 2008   #4
-
0
-

To alexsedron : tak už jsem to vyřešil vnořením scriptu do <!-- a //--> a já furt k čemu je to dobrý :o) Ale jestli se chceš na něco kouknout a pomoci mi ještě v jedný věci z který mi leze hlava opravdu koukolem: když si otevřeš stránky www.davidhynek.cz v IE7, tak vše funguje jak má, ale když písmo 1x zvětším tak se po najetí na nabídku ostatní kromě té první na kterou najedu schovávají(tedy jen text) jak na tohle??? Díky moc Alex

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.188.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Prosim o pomoc — založil bbeni

Prosím o pomoc — založil mergle

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý