Textbox na double – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Textbox na double – C / C++ – Fórum – Programujte.comTextbox na double – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kakuna100
Duch
7. 5. 2008   #1
-
0
-

Zkoušel jsem následující příkazy a ani jeden nefunguje... :smile16:

double cislo = Convert.ToDouble(textBox2.Text);

double cislo = double.Parse(textBox2.Text);
double cislo = double.TryParse(textBox2.Text);


Jak teda mám převést text z textboxu na proměnnou typu double?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.71.–
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
7. 5. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
AdamHlavatovic0
Stálý člen
7. 5. 2008   #3
-
0
-

C++ žiadnu triedu Convert nepozná, ak chcete skonvertovať reťazec na double, tak môžete použiť buď funkciu atof, alebo stream istringstream, takto:

double d = (double)atof("12.34");

alebo
istringstream istr("12.34");

double d = 0.0;
istr >> d;

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
8. 5. 2008   #4
-
0
-

To kakuna10 : A co to dělá? Já tam žádnou syntaktickou chybu nevidím. Jaká je vstupní hodnota?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
AdamHlavatovic0
Stálý člen
8. 5. 2008   #5
-
0
-

To djanosik : C++ ani C, žiadnu triedu Convert ani double nepozná a preto takýto kód v C++, C nebude fungovať.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
Ace McIntosh0
Super člen
8. 5. 2008   #6
-
0
-

To AdamHlavatovic : A co v C#?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.190.–
8. 5. 2008   #7
-
0
-

To AdamHlavatovic : Já vím, ten kód není C ani C++.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
AdamHlavatovic0
Stálý člen
8. 5. 2008   #8
-
0
-

toto ale je forum o c a c++, nie o c# a preto som si dovolil implicitne predpokladať že tazateľ vyžaduje riešenie práve pre c, alebo c++.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
8. 5. 2008   #9
-
0
-

To AdamHlavatovic : Nj, to je problém tazatele, že neví co používá a nedokáže zvolit adekvátní kategorii.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
AdamHlavatovic0
Stálý člen
8. 5. 2008   #10
-
0
-

Tak potom sa mu hlboko ospravedlnujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
mephi0
Expert
9. 5. 2008   #11
-
0
-

AdamHlavatovic napsal:
Tak potom sa mu hlboko ospravedlnujem.


hehe no ešte to. Mohol by pri vkladani prispevku do istých sekcií byť combobox pre výber jazyka a OS.

C# patrí do .NET, ale mne osobne je jedno kam to davate len nech je jasne v čom to je ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 153 hostů

Podobná vlákna

TextBox — založil alois

TextBox :) — založil RePRO

TextBox — založil hejnallukas

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý