Klávesnice a VB6.0 – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Klávesnice a VB6.0 – Visual Basic – Fórum – Programujte.comKlávesnice a VB6.0 – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tonez+1
Návštěvník
11. 5. 2008   #1
-
0
-

jak pomocí kódu mačkat klávesy na klávesnici ???

na netu jsem našel funkci na ovládání myši

Declare Sub mouse_event Lib "User32" (ByVal dwFlags As Long, ByVal dx As Long, ByVal dy As Long, ByVal cButtons As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)


neni něco podobnýho i na tu klávesnici ??? Díkec za rady ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.117.140.–
Im web developer. (x)HTML, CSS, JavaScript + jQuery, PHP, MySQL and others :))
Reklama
Reklama
ata20
Newbie
17. 5. 2008   #2
-
0
-

SendKeys "{tab}" - příklad na odeslání stlačení klávesnice tab na klávesnici.
Na SendKeys je nápověda přimo ve Visual Basic.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.245.–
drinkme0
Duch
22. 5. 2008   #3
-
0
-

nazdar tohle nepatří k tomuto tématu ale přesto se na to chci zeptat:
chtěl bych abych zmáčkl tláčítko(command button) a vymazal by se mi mi soubor na kterej je ve zdrojáku umístění
chtěl bych vědet jak vypadá takový kód přesně

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.129.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
22. 5. 2008   #4
-
0
-

To drinkme : pokud sem to pochopil správně... tak

Private Sub Command1_Click()

Kill "C:\soubor.txt" 'cesta k souboru
End Sub

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Prevod z VB6 do C# — založil maxpower

Databáze ve VB6 — založil Dephisto

Znak vo VB6? — založil kotlas6667

SystemTray vo VB6 — založil Majox

VB6 nebo VB .NET — založil joe

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý