Začal som sťahovať jeden program a nabehlo mi sťahovanie rýchlosťou 8mb/s, tak ma napadlo, akou rýchlosťou to sťahuje vám?
Prídávam screen :)
Fórum › Offtopic
Akou rýchlosťou sťahujete z FTP?
Ooo, tak to je docela rychlost... Papírově mám 4 Mbps, stahuju tak 300 kbps. Podobných rychlostí (9 Mbps) jsem dosahoval, když jsem posílal kamošovi 100 MB soubor přes ICQ, to víte, netbox má interní 10 Mbit okruh, to se to potom posílá/stahuje... Tvoje rychlost (pokud teda není taková i podle papírů) je možná způsobená tím, že ono ftp má jako providera také netbox... možná. Já jsem zase se svým PC porušil veškerá fyzikální tabu a zákony, když jsem se s teplotou procesoru dostal několikanásobněkrát pod bod absolutní nuly. Nevěříte? Podívejte se na přiložený screen :-D
To w3q : No, to já zas stahuju klidně i okolo mé maximální rychylosti 4Mbps (tj. něco okolo těch 500 kB/s), ale tak záleží na tom, z jakýho ftpčka stahuju, když se připojuju na nějaký vzdálený tak ta rychlost hodně kolísá. Jednou se drží u nuly, pak zase naroste na maximum, po chvíli je to zas něco mezi tím... Takže ta tvoje dosažená rychlost je pro mě jednoduše astronomická :smile5: . Ale věřím, že kdybych ten FTP server měl na lokální síti tak by to zas bylo o něčem jinym :smile1:
To Garret Raziel : Heej tak to je hustý, asi máš dost efektivní chlazení, teplo očividně hltá opravdu nenasytně:-D. A myslímže to není jen několikanásobněkrát, ale několikamilionkrát pod bodem absolutní nuly:-D Tak to je u vás doma asi pěkně zima co? Taky bych chtěl takovou "klimošku":-D
Nj, ale ja mám v papieroch 10 mb :P Ale z toho ftp ťahá tak 3mb/s a teraz 8 :D, tak to je sila :DAce McIntosh napsal:
To w3q : No, to já zas stahuju klidně i okolo mé maximální rychylosti 4Mbps (tj. něco okolo těch 500 kB/s), ale tak záleží na tom, z jakýho ftpčka stahuju, když se připojuju na nějaký vzdálený tak ta rychlost hodně kolísá. Jednou se drží u nuly, pak zase naroste na maximum, po chvíli je to zas něco mezi tím... Takže ta tvoje dosažená rychlost je pro mě jednoduše astronomická :smile5: . Ale věřím, že kdybych ten FTP server měl na lokální síti tak by to zas bylo o něčem jinym :smile1:
To Garret Raziel : Heej tak to je hustý, asi máš dost efektivní chlazení, teplo očividně hltá opravdu nenasytně:-D. A myslímže to není jen několikanásobněkrát, ale několikamilionkrát pod bodem absolutní nuly:-D Tak to je u vás doma asi pěkně zima co? Taky bych chtěl takovou "klimošku":-D
A k tej klimatickej supersile, tvoj PC si asi požičiam keď pojdem na dovolenku do auta. To mi nebude horúco, keď sa budem trepať do Chorvátska autom :D
To w3q : Tak to máš hustý připojení no, to já mám obyčejnou kabelovku, takže nemůžu čekat zázraky. Ale táta v práci má připojení přes pevnou linku, takže si stahuje ostošest rychlostí klidně i maximálních 256 Mb/s (tj. to je tak 32 MB/s, podotýkám však, že této rychlosti dosahuje většinou v noci kdy síť není vytížená, jinak ve špičce je to okolo 10-15 MB/s), ale nevim jestli přes FTP (to spíš fakt asi ne, ale nevím - nezkoušel jsem).
:-D Chcete vědět, jak se chová CPU když je několikamilionkrát pod bodem, kde se zastavuje pohyb částic? Mám pocit, že se mi vedle ucha vytváří invertovaná černá díra, před chvílí tady byly UFO a CIA, ale početní výkon je stále stejný (je to zvláštní, když se CPU nemůže pohybovat). Za chvíli jdu cestovat časem, takže se loučím :-D
//sry za ot, ale zbožňuju, když někomu přeteče proměnná :-D :-)
To Garret Raziel : Hej honem to vypni, dyť tvůj PC ještě způsobí nějakou anomálii v časoprostoru a vytvoří červí díru do jiné dimenze a proletíme se asi všichni:-D Každý si poletíme svou cestou napříč časem a prostorem...doufám že se mnou poletí stejnou cestou i mé PC abych měl po cestě co dělat:-D
To Garret Raziel : Hele ty máš plochu stejně jako já máš tam Blender mozilla thunderbird mozillu firefox Mirandu Qip the gild 2 Gimp deamon tools a další serepetičky který má asi každej Hlavně jsem se chtěl zeptat jak se jmenujes v Second Life pokud to teda nějak netajíš :-D Já Eldiabel Jameson jinak max rychlost jsem měl asi 10 mb/s
Netajím, jmenuji se Kaine Lynch (kvůli podobnosti názvu jedné PC hry od Eidos :-)), ale už jsem ho docela dlouho nehrál... Ale to je trochu offtopic.
To Bengo : Nene, to musí být naprosto přesné měření, však se prý někde poblíž brna vyskytla plošná dimenzionální nestabilita a dějí se zdánlivě nemožné věci, počítače se zahřívají do milionových teplot a následně zase ochlazují do milionových mrazů:-D ... ne ale vážně, tak to je přece jasné a vůbec já jsem teda ještě nikdy neviděl že by chipset na desce měl za běžného provozu byť jen minusovou teplotu, zvlášť když ostatní senzory ukazují naprosto relevantní teplotu (i když ten CPU se mi nějak nezdá, možná tak hned po spuštění je to možné:-)). Takže i kdyby tam bylo třeba -40°C, už bych se divil:-D
Ale to je jedno, už to začíná zavánět off-topicem
Nene, ten procesor, ač AMD, je pravdivej. Chladím ho pečlivě, viz. příloha. Těch větráčků tam mám dost (jo, to co svítí ze zadu je větráček, to co svítí zboku je taky větráček a tím svítícím panelem vepředu se to ovládá). Nicméně, tady vidíte onen stroj, který dosáhl oněch pověstných teplot. Mimochodem, offtopic jen lehký, stejně se bavíme o "extrémech v počítači"... :-)
Ale to je jedno, už to začíná zavánět off-topicem
Veď sme v offtopicu, nie? :D :D
Aj ja by som chcel takú chladničku-PC do mojej horúcej miestnosti. V lete sa mi často prehrieva a to mám optimálne chladenie.
K téme: :smile19: Zírám.... Ja mám prenosovú rýchlosť na ftp v lepších prípadoch zopár kilobajtov :D
Takovej komp bych chtěl mít víš co položíš si na něj koktej a máš z toho hypergalaktickej nanuk ala raketa od mrože nebo jak je ta reklama v telce :-D hele doufam že ti i s teplotou neklesá stejně výkonnost nebo připojení :-D
To Garret Raziel : No tak já na takovýhle teploty vůbec nejsem zvyklej, jak jsem se díval u sebe, tak v běžném provozu má můj procesor teplotu okolo 48°C, i když pravda, ten můj je již trošku starší a tehdejší výrobní technologie nebyla na takové úrovni aby procesor byl tak chladný, referenční větráček tomu také nepřidá...
------------------------------------------------------------------
Veď sme v offtopicu, nie? :D :D
jj, to je vlastně pravda:-D ale je to spíš takový vnořený offtopic (tj. offtopic v offtopicu :-D)
Tak, teď opět něco extrémního ale tentokráte pravdivého a zcela k tématu. Stahoval jsem ze serveru MUNI Fedoru rychlostí 5000 KB/s!!!!! Nechápu to! Screen v příloze.
To Garret Raziel : Ten obrázek tam není...a ten název mi taky nepřijde, snad Fedora - Děláme Vlny, ne?:-D
To Tocimanko :No ale je to tak, nebo ne?:-D
To Tocimanko : Máš pravdu, škoda stěžovat si na to že diskuze směřuje k offtopicu, ač jsme v offtopicu:-D Však ta rubrika je offtopic právě proto:-) No, tak snad už to nebudeme muset rozebírat, takové blbosti:-D
To Ace McIntosh : Ten obrázek by tam měl být (právě jsem to zkoušel) a ano, Fedora má "podtitul" "děláme vlny", ale já to schválně nazval "divy", pančto mě překvapila ta rychlost.
To Garret Raziel : Hází mi to stále to stále to samé - Error 404 - stránka nenalezena
To pawlik : Jo, super, dík, teď je to tam v pořádku:-)
a nestačím slintat...:-D Zkusil jsem si spustit to samé stahování (čistě z důvodu srovnání rychlosti stahování) a rychlost 270 kB/s je přímo do nebe volající:-D
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Win32 API - akou funkciou zistím farbu bodu? — založil Greno
IE 7 a FTP — založil mephi
Loadvars a FTP — založil Anonymní uživatel
Moderátoři diskuze