Kalkulacka v c++ pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kalkulacka v c++ pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.comKalkulacka v c++ pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lopotka0
Duch
11. 5. 2008   #1
-
0
-



Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.94.–
Reklama
Reklama
yaqwsx+9
Posthunter
12. 5. 2008   #2
-
0
-

Letmo jsem phlédl a napadá mě, za jmeným prostorem nebo třídou musí být středník....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.102.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Michal22
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
12. 5. 2008   #3
-
0
-

rychle odsad zdrhej, tady sou redaktori sami buzici a natrhnou ti prdel!!!!!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.39.–
Michal22
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
12. 5. 2008   #4
-
0
-

vim to z osobni zkusenosti :smile11:

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.39.–
Jarda
~ Anonymní uživatel
191 příspěvků
12. 5. 2008   #5
-
0
-

To yaqwsx : Michal22 má pravdu sleduj ostatní thready

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.39.–
yaqwsx+9
Posthunter
12. 5. 2008   #6
-
0
-

To Michal22 : NEspamuj.....
To Jarda : To samý...

Neznám jedinej důvod, proč by mi mělo vedení vadit...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.98.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
mephi0
Expert
12. 5. 2008   #7
-
0
-

[ERROR]nevidim ani pismeno z 1. prispevku, je to iba u mňa ?[/ERROR]

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
yaqwsx+9
Posthunter
12. 5. 2008   #8
-
0
-

To mephi : Já ho tam měl, teďkom to zmizlo, divný.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.107.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
w3q0
Věrný člen
12. 5. 2008   #9
-
0
-

mephi napsal:
[ERROR]nevidim ani pismeno z 1. prispevku, je to iba u mňa ?[/ERROR]

Ani ja ho nevidím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů

Podobná vlákna

KALKULACKA — založil lUKAS

Kalkulačka — založil anajkaa@seznam.cz

Kalkulacka — založil pawkin

Kalkulacka — založil mravenec

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý