Dalsi zemna protokolu icq? – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dalsi zemna protokolu icq? – Offtopic – Fórum – Programujte.comDalsi zemna protokolu icq? – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
12. 7. 2006   #1
-
0
-

Dneska se mi z Mirandy nějak nejde připojit a ICQ mi začalo fungovat až potom, co jsem si stáhnul novou verzi. Jak jste na tom vy? Je to další změna protokolu ICQ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Reklama
Reklama
Jakub Síva0
Newbie
12. 7. 2006   #2
-
0
-

Staci prepsat starou ICQ.dll tou novou...
http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=1683

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
12. 7. 2006   #3
-
0
-

Dik, jsem se tam dival a prehlid jsem ho :sport:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
12. 7. 2006   #4
-
0
-

už mě to updatování Mirandy docela leze na nervy... blbý ICQ. pořád to měnit

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Jakub Síva0
Newbie
12. 7. 2006   #5
-
0
-

Presne tak, jeste horsi je, ze starsi verze mirandy s touto aktualizaci prestali fungovat, takze vetsina nasich packu prestala fungovat?:grr:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Safo0
Newbie
12. 7. 2006   #6
-
0
-

A co takto dat si klasicke ICQ a nie mirandu? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Farundel0
Super člen
12. 7. 2006   #7
-
0
-

Co takhle se vyprdnout na ICQ a začít používat něco pořádnýho == Jabber? ;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
13. 7. 2006   #8
-
0
-

Dneska rano to byla docela sila - Miranda nefungovala, ICQ nefungovalo a kdyz se to chtelo automaticky aktualizovat, tak to stadlo, ICQ2GO taky nefungovalo...

ALe uz jsem narazil na forum, kde vubec nemaj policko na ICQ cislo jako to bva obvykle - meli tam jeno AIM, Yahoo MSN a jeste neco, ale ICQ tam nebylo :DD

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý