Projekt – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Projekt – Delphi – Fórum – Programujte.comProjekt – Delphi – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

Sinope
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
14. 5. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli by se dalo v Delphi vytvořit Člověče, nezlob se a pomocí jakých komponent, atd.. atd.. díky za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.35.–
MZetko0
Stálý člen
14. 5. 2008   #2
-
0
-

1) Dalo by se
2) Já osobně bych to dělal přes TImage. Je to sice dost práce, ale myslím že je to nejlepší řešení

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
MZetko0
Stálý člen
14. 5. 2008   #3
-
0
-

Budeš muset snímat místo kam uživatel kliknul a kontrolovat, jestli tam je panáček, a kostku simulovat pomocí náhodných čísel

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
Sinope
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
15. 5. 2008   #4
-
0
-

No nejdříve jsem to chtěl dělat pomocí figurek ze Shapu a nějak přes tag měnit Top a Left, ale to asi nepůjde..

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.35.–
Alex
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
30. 4. 2020   #5
-
0
-

Ahoj,

snažím se obarvit draw grid v delphi. Při spuštění programu se ale nic neděje. Měli byste řešení prosím?

KÓD:

unit Unit1;

interface

uses
  Winapi.Windows, Winapi.Messages, System.SysUtils, System.Variants, System.Classes, Vcl.Graphics,
  Vcl.Controls, Vcl.Forms, Vcl.Dialogs, Vcl.Grids;

type
  TForm1 = class(TForm)
    DrawGrid1: TDrawGrid;
    procedure Drawgrid1DrawCell(Sender: TObject; ACol, ARow: Integer; Rect: TRect; State: TGridDrawState);

  private
    { Private declarations }
  public
    { Public declarations }
  end;

var
  Form1: TForm1;

implementation

{$R *.dfm}

procedure TForm1.Drawgrid1DrawCell(Sender: TObject; ACol, ARow: Integer; Rect: TRect; State: TGridDrawState);
Const modra = TColor($FF0000);
      cervena =  TColor($0000FF);
      pole = TColor($00FFFF);
var i,l : integer;
begin
 i:=ACol;
 l:=ARow;

 if i = 4 then begin DrawGrid1.Canvas.Brush.Color := modra;
                     DrawGrid1.Canvas.FillRect(Rect);


 end;

end;
end.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.240.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Podobná vlákna

Projekt — založil Mariachi

PROJEKT — založil BoBy

C++ projekt — založil nickan

ZP Projekt v C++ — založil Hanz

C# projekt — založil staniji23

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032020 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý