Výběr externího HDD – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Výběr externího HDD – Hardware – Fórum – Programujte.comVýběr externího HDD – Hardware – Fórum – Programujte.com

 

schimpanze0
Návštěvník
14. 5. 2008   #1
-
0
-

Ahoj.
Chtěl bych poradit s výběrem nového harddisku. Hodlám ho požívat jako externí HD, aby šel připojit kamkoli (USB, FireWire). Ukládat tam budu jenom data, žádný systém.

Nevíte o nějakém nebo nemate s koupí nějaké zkušenosti?

Předem díky...

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.108.206.–
Nejlepší způsob jak se připravit na budoucnost je, vymyslet si jí.
14. 5. 2008   #2
-
0
-

Mám zatím pouze kladné zkušenosti s MAXTOR OneTouch 4 Mini.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
14. 5. 2008   #3
-
0
-

Půl roku používám 500GB Western Digital MyBook Essentials (tenkrát to byla ještě verze 1.0, se zeleným kolečkem...dneska se už prodávají snad jen 2.0, který mají hezčí modrý proužek:)).

Osobně mám USB verzi, ale existuje i USB+FireWire+eSata, třeba tady je v2.0 500GB - http://pevne-disky.alza.cz/externi-pevny-disk-western-digital-my-book-home-500gb-d82160.htm

Z toho mého prvního 500GB mi zbývá už jen asi 10GB, takže budu kupovat další externí HDD... rozhodně to bude zase tenhle! :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Ace McIntosh0
Super člen
14. 5. 2008   #4
-
0
-

To Chrasty : LOL, jak ti může nestačit 500 GB disk, já mám disk o stejné velikosti (ale interní) už půl roku a stahuju filmy, hry, hudbu apod. co hrdlo ráčí a to jsem stihl horko těžko zaplnit 100 GB:-D...v čem spočívá tvé tajemství?:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
14. 5. 2008   #5
-
0
-

To Ace McIntosh : Mám rád seriály... :smile1: (mám jich momentálně 264GB :smile1: )

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
14. 5. 2008   #6
-
0
-

To Chrasty : Raději nebudu řikat, co si o tom myslím ;) :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
14. 5. 2008   #7
-
0
-

To djanosik : Je to možná taková moje malá úchylka:) Ale všechno je kvalitní sci-fi, ne nějaká Rodinná pouta:D No dobře, najde se tam i Prison Break nebo Losti:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Ace McIntosh0
Super člen
14. 5. 2008   #8
-
0
-

To Chrasty : Jo aha, tak takhle, ježiš, další závislák:-D Ještě že seriály moc nemusim, aspoň mi stačí jeden disk:-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
14. 5. 2008   #9
-
0
-

To Ace McIntosh : Závislák snad ne, dávám si jeden díl seriálu denně, maximálně dva :smile1: Jen mě jich hodně zaujalo a všechny je skladuju:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Ace McIntosh0
Super člen
14. 5. 2008   #10
-
0
-

To Chrasty : jj, no to znám od kamarádů hlavně ze třídy, někteří si taky takhle dopřávají každý den nějaký ten seriálek:-) (a taky mají celé sbírky DVD se StarGaty, Ztraceni, Útěk z vězení, Dr. House a podobné). Já je teda moc nechápu (mě žádný seriál nezaujal natolik, abych jej musel sledovat pravidelně nebo tahat na disk celé série...snad jen Simpsonovi jsou takovou tou světlou výjimkou, ale ty mám na dývkách:-D), každopádně fakt je že každý máme své neřesti:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
gaben0
Stálý člen
14. 5. 2008   #11
-
0
-

To schimpanze : Mohol by si napísať, či chceš 2,5" alebo 3,5". Potom môžme radiť :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.8.–
C, C++
juiCZe0
Návštěvník
20. 7. 2008   #12
-
0
-

Řekl bych že to není moc zásadní ;) Určitě doporučuji něco, kde je kromě konvenčního USB/firewire i e-sata, třeba Chrastyho MyBook, měl jsem jeden bez e-sata a spokojenost.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.74.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

OTEVŘENÍ EXTERNÍHO PROGRAMU — založil ZAČÁTEČNÍKDE

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý