včera jsem dělal na stránkách nějaké úpravy a od té doby my nějak nejdou session (ale na ty jsem vůbec nesahal). Hází mi to tuhle chybu a sessiony vůbec nejdou. Taky jsem je přesouval na jinej server, že by chyba v tom?
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /srv1/www/trouba.info/subdomains/tichytomas/index.php:2) in /srv1/www/trouba.info/subdomains/tichytomas/index.php on line 30
Fórum › PHP
Session - v čem je chyba?
To je jednodchy - session posila informace v hlavicce a hlavicka se muze odeslat jen tehdy, nebyl li predtim na strance odeslan ZADNY vystup krome jinych hlavicek. Takze problem je v tom ze tam pred tim mas nejake echo (nebo neco podobneho) nebo nejaky html kod. Nebo terba nejakou chybu (hlaseni o chybe se pocita samozrejme taky jako vystup) :?
Díky, bylo to tím, dal jsem to na začátek a je to ok. Ale je zajimavý, že na předchozím hostingu to fungovalo, i když jsem session spouštel až za hlavičkou.
Opravdu to fungovalo? Nemeli tam treba jen nejake snizene hlaseni chyb, takze sice nefungovaly, ale zaroven to nevypisovalo ten Warning?
No nevím jak tam bylo nastaveny hlášení chyb, ale ty session fungovaly, třeba tam bylo jiné PHP nebo jiné nastavení.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
V čem je sakra chyba? — založil Ashwood
V čem je prosím chyba? — založil Honza Polášek
Chyba - začátek, hned chyba — založil Levin
IE 7 a problém se Session — založil DevFist
Moderátoři diskuze