Tak oTázeška je jaká je vaše nej zábava ?! Tak já bych z toho moh udělat knihu ,ale nejlepší je asi pustit si telinu na pozadi na to nějakou multiplayer hru a pak už jen pařit a pařit a pařit například World of Warcraft a co vy ?!
Fórum › Offtopic
Ta nej Zábava
To 3DiDo : Omlouvam se možná za přehnanou reakci, ale opravdu si myslíš, že sledování televize a hraní her je ta nejleší zábava ? to je podle mne dost ubohé ... takový věci dělam jenom při stavu největší nudy a to zas tak často neni !
Podle mě je nej zábava bavit se s přáteli, chodit po různejch akcích typu koncerty a různý rychty ;)
Různé akce se známými (bazén, sauna, hospa, koncerty,...), nakupování :smile3:, na kompu filmy, gamesy...
Taky škola je většinou zábava :smile4: (pokud zrovna není zkouškové nebo nějaké testy :D)
Nejspíš programování, poslední dobou to ale nějak zanedbávám, ani ke psaní článků se nějak nemám :smile10: Budu s tím muset něco udělat
Tak tam nejde o ten chlast že...
To mephi : Jáááá:)
To mephi : Já taky nemám rád alkohol.
Co se týče zábavy, tak upřednostňuju vše, kde nejsem sám => akce s kamarádky, kamarádkami :D hodinka v hospodě po zápase...prostě, když se je s kým o čem bavit nebo co dělat a to většinou je...tenhle druh zábavy je u mě na prvím místě (nepohrdnu ani rodinnejma akcema - to beru v šírším spektru...tak 20+ lidí :D) a až pak je kompík...
Já po pěti letech vytáhnul Casio a učím se nějaké písničky... pěkné na odreagování:-)
No... u mě to jsou hlavně přátelé... To nejlepší co může být je být s aktuální "kamarádkou". Vždyť to znáte :) Pak samozřejmě různý akce, kalby, ... Prostě když dělam to co mě baví a není to stereotyp. I když přiznávam že zajít si se známejma do hospy jistej stereotyp je, ale má to něco do sebe. by mě zajímalo co :-D
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Grafik pro právě se dobře rozjíždějící web I-Zabava.cz — založil Michael
Nej redaktor — založil Vojta
Nej distribuce — založil Ghekon
Exe jak na něj — založil j1rka
Modus v C++ - Jak na něj ? — založil Anonym:-)
Moderátoři diskuze