Dalsia chyba – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Dalsia chyba – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comDalsia chyba – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

 

Samuel Lehotský0
Stálý člen
12. 7. 2006   #1
-
0
-

no mam tu dalsiu chybu, teraz je pri ukoloch v 3Ds Maxe, ked si pozriem nejaku ulohu a po nej nejaku inu tak mi vypise tieto chyby



Warning: getimagesize(): Unable to access ukoly/3d max/Markos_1. in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/ukoly.php on line 110

Warning: getimagesize(ukoly/3d max/Markos_1.): failed to open stream: No such file or directory in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/ukoly.php on line 110

Warning: imagecreatefromjpeg(ukoly/3d max/Markos_1.): failed to open stream: No such file or directory in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/ukoly.php on line 114

Warning: imagecolorresolve(): supplied argument is not a valid Image resource in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/ukoly.php on line 115

Warning: imagestring(): supplied argument is not a valid Image resource in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/ukoly.php on line 118

Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/ukoly.php on line 119


a zobrazi mi ten isti obrazok ako v predchydzajucej ulohe, dost to lezie na nervy lebo si nemozem pozriet co ostatni porobili, skus to opravit

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dustm@n -Junks are my life
Samuel Lehotsk?0
Stálý člen
12. 7. 2006   #2
-
0
-

ozaj: IE6, WinXP Pro SP2

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dustm@n -Junks are my life
Luk?? Chur?
~ Šéfredaktor
+8
Hero
12. 7. 2006   #3
-
0
-

jak jiz bylo psano nekolikrat, ukoly prochazeji upravami.
Tuto chybu hlasi neoznamkovane ukoly. Pokud vidis obrazek nektery podruhe (stary) - dej F5.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Samuel Lehotsk?0
Stálý člen
13. 7. 2006   #4
-
0
-

jo diky, ide to, ma to F5 nenapadlo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dustm@n -Junks are my life
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Listbox dalsia polozka — založil martin.007

Kedy uz vide dalsia cast? — založil Mischo

Chyba — založil Anoným

Chyba — založil Racak94

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý