Co si myslí IŤáci o emo lidech?
Pro neznalé: http://cs.wikipedia.org/wiki/Emo
Doufám, že jsem vystihl obrázek tématu :smile3:
Fórum › Offtopic
Emo
hm, ani mi nerikej, blog mych spoluzacek: http://meo.blog.cz/, docela sranda :D :D
To hrach : Ten titulek blogu "Life is fun" je divný... nemělo by tam být spíš "I wanna kill myself, cut my veins,yeaah,ach, I'm so depressed, life sucks!" ? :smile6:
EMO je imho hovadina, uznávám jen goth :smile1:
Je to kravina. Ten štýl je odpudzujúci. Absolútne bez zmyslu života. I keď je pravda, že na samovraždu občas pomýšlam pri programovaní aj ja (niekedy sa naskytne niečo zdanlivo neriešiteľné v časovej tiesni) :smile5: ale toto je aj na mňa moc..
To hrach : Pokud kolem tebe jsou takový emo tak to ti velice závidím...u nás se dalo 50 % třídy na emo, a navíc na takový ortodoxní – "bezvěrci" jsou utlačováni...Občas mám pocit, jako by emo povinně četli korán...
Jsem zvědav, kdy si emo prosadí, aby se o nich učilo ve školách jako o dalším náboženství...
To Chrasty : Já uznávám výpustkovství neboli trojtečkovství...
To Tocimanko : Pěknej avatar...
.. jako emo je podlemě horší globální problém než oteplování !! Emo je největší cipina co Bůh mohl povolit :smile6: . jinak jak rikas ze je mas ve tride .. ja bych je hned tak zmlatil ze by si to rozmysleli !! Kokoti .. bych to tam asi s nima nevydrzel .. Jinak EMO - extrémě mastná ofina :smile7: :smile7: :smile7:
Nevím, jestli je na tomhle fóru ještě originální emařům nadávat, když se podívám na počet příspěvků. I přes to se i já připojím a ač tento příspěvek nebude mít žádnou duchaplnou hodnotu, aspoň všichni emaři, až budou googlit, zjistí, že pan
GARRET RAZIEL ŘÍKÁ: EMAŘI, JSTE BANDA NAPROSTO VYPATLANEJCH KRETÉNŮ!.
Chrasty napsal:
To hrach : Ten titulek blogu "Life is fun" je divný... nemělo by tam být spíš "I wanna kill myself, cut my veins,yeaah,ach, I'm so depressed, life sucks!" ? :smile6:
EMO je imho hovadina, uznávám jen goth :smile1:
Tak ty borky nejsou emo, samy to tam píšou...
Jaky to ma smysl, nadavat takhle lidem...jeste na domaci pude? Mi to prijde opravdu zbytecne...provedl nejaky emar vam nekomu z vas neco? Je opravdu dementni nadavat lidem za to ze se krapet zvlastne lici, krapet zvlastne oblikaji a jinak nedelaji vlastne vubec nic? Co takhle nadavat nejake skupine, ktera si to zaslouzi..treba nazi...ale i to je zbytecne, protoze to stejne nikam nevede...
nelíbí se mi to.... víc snad nemusím ani psát :smile20:
To CommanderZ : Ano provedl. Mě emo nevadí (ale opravdu, s některýma i vycházím), ale jen do doby než mi začne říkat, jak to chodím oblíkanej, že černá je nej nebo proč mám delší vlasy vzdadu, když bych je měl mít delší vepředu atd...
Mě lidé, kteří nemají něco společného se mnou nevadí, ale zase jen do doby, než mi začnou svoje "návyky" vnucovat. NAvrhnout ano, ale ne mě s tím dnodenně otravovat...A to drtivá většina emo dělá - vnucuje svůj styl ostatním
No, to já emo styl sice nevyznávám, protože se mi nelíbí jeho filozofie (je to asi tak jak tady bylo řečeno), ale osobně proti emo lidem nic nemám, protože žádného emaře neznám:-). Je sice blbé pokud někdo svůj emo-styl vnucuje jiným, ale tak to máte tak u všeho (taky by se asi normálním lidem nelíbilo, kdybych jim nutili "programátorskou správu života":-D). Takže já jsem jednoznačně za svobodu stylu - každá má své smýšlení. Pokud tím člověk neobtěžuje nebo nepoškozuje ostatní, tak je vše v pořádku.
No s opravdovým emařem jsem se setkal asi jednou v životě na chvíli, ale takovejch těch rádoby emařů se ulice jen hemžej - uvedu příklad...vím o dvou klucích (palice nabarvený na černo, rovný vlasy přes oči, černý hadry, všude lebky), kteří jak se ke mě doneslo maj pod krytem mobilu žiletky kdyby náhodou :D samozřejmě by s tím do sebe nikdy neřízli (a neříkám že by měli!)...prostě mi většina těhle lidí (těch rádoby) připadá, že se chcou jen nějak odlišit od ostatních, bejt "drsní", ale co znám, tak jsou spíš vylízaní :D
Jestli jste nikdy nevideli opravdovy emare, tak si nekdy odpoledne (nejlepe o vikendu) zajdete na prazsky Petrin. Tam na tom svahu smerem k Ujezde jich o slunecnych dnech sedavaji i desitky.
To yaqwsx: Jesli si tohle nejak beres a zasadne ti to vadi, tak si zaslouzis tukani na celo ty. Me se taky pravidelne metalisti snazej presvedcit, at si necham narust vlasy a samponi s barbinama at si hodim na hlavu gel...a taky na ne nenadavam na forech. Tyhle skupiny proste musis bras s rezervou. Podle vzhledu nebo stylu se lidi fakt hodnotit nedaji.
sakra, vždycky když jsem zahlídl toto slovo tak mě naskočil takový ten velký plyšák, co vystupuje v nějakým dětským pořadu, nesmějte se :smile1:
k tematu: To je akorat tak k smichu tato 'móda'. Dodržovat nějaky nesmyslny pravdila, ktery jsou opravdu na 'úrovni'. Mě osobně nikdy nic takového neoslovilo (od nesmyslných kartiček alias pokemon, přes gelovani a barveni vlasu a dalsí cipoviny).
Ty jsi nehral pogy? Ty jsi nesledowal Strazce vesmiru? :D
Btw, karticky a la M:TG jsou super, akorat uz jsem to taky pekne dlouho nehral :P
To CommanderZ : pogy? ne to jsme snad ani nikdy neviděl, jo vlastně jo, byly přilepeny na jogurtu, a ten 'super porad' strazci vesmiru jsem nějak moc nesledoval, mozna prvni serii jěště v páté třídě, ale potom když jsem zjistil co je to za hovadinu, je mi ten seriál akorát tak k míchu
A cos delal tak ve treti tride? My parili pogy a sledovali strazce vesmiru :D
to si moc nepamatuje, vím že jsem si hraval se žárovkou a s baterkou (někdy od první třídy), později i s motorkem, který jsem chtěl koupit abych si pohl postavit letadlo, na kterém by byly umístěny malé větrné elektrárny ( jako generátor jsme chtěl použít malé motorky). Samozřejmostí bylo sledování startreku a Hvězdé brány. V šesté jsem s kámošem stavěli auta, tanky (merkur, převodovky, ss motorky) ovládáné ovladačem. Nechyběli ani fyzikální pokusy alias jak dlouho padá flaška od kofoly výtahovou šachtou :).
Vždycky mi říkali (vlastně teď to slyším velice často), že jsem divnej, nechápu proč. Mě spíš připadaj divní oni. Ale musím uznat, že když jako jedinej ze třídy mám na danou věc odlišný názor, že na tom bude něco zvláštního - pouze jeden normální člověk ze 33 studentů ve třídě.
jako proste sou chuji .. nake ziletky a krev, lebky .,. te vyjebanost .. jinak Comandere nejsi nahodou EMO že je tu tak obhajuješ ? Nebo tvoje borka ? No prostě to uplně nesnašim ty vlasy do pul xixtu. Ale kdys si to naka holka da jen rosku tak to se mi jeste libi ...
Myslím, že někomu nadávat jenom proto, že se mi nelíbí nic co dělá a jak smýšlí je věc docela v pořádku. Styl EMO totiž kazí normálně smýšlející lidi a oni, místo toho aby se chovali normálně se řezají žiletkama do ruk. Je to jak vir. Hele, HIV mi taky zatím nic neudělalo, ale neznamená to, že na to nemůžu nadávat, ne?
Navíc, EMO kazí hudbu! Byl tady HIP-HOP, byl tady metal, byl tady punk, byly tady ty sračky elektronický a teď je tady EMO! Jako progresivař jsem zásadně proti těm "hudebně-sociálním podskupinám" a proto jsem i proti EMU.
Mě osobně se EMO styl taky nelíbí, ale myslím si, že říkat těmto lidem kokoti, magoři, vyjebanci nebo co to tu všechno padlo je trochu přehnané.J e to prostě jejich styl, tak je nechte a nevšímejte si jich. Kupříkladu já nesouhlasím s více různými styly, počínaje tetováním konče jakýmkoliv náboženstvím, a taky těm lidem hned nenadávám do kokotů. Prostě každý je v něčem jiný a jistým způsobem divný, tak snad trochu tolerance by neuškodilo :smile1:
To Bengo : jj CommanderZ je dozajista emo...a myslíš si, že já jsem Hip-hopper nebo diskant jenom proto že na ně nenadávám?
To Proxymus : Upřímně vyjadřuju to, co si o nich myslím (a dokonce i uvádím důvody, tak co chceš víc?).
Musite su uvedomit, ze vetsina lidi se mezi 15 a 20 lety chova jak chuji...to je proste fakt. Jestli jste to jeste nepoznali, tak to znamena ze jste do toho veku jeste poradne nedospeli, nebo zacinate senilnet, nebo vas jen uchvatila anonymita a nedotknutelnost v internetovem prostredi.
Btw, ja sam se osobne povazuju za liberala a ramcove vzato i humanistu. Neco mi rika, ze se to s emo krapet vylucuje... Uznavam, ze bliz jak vzdalene zadne emo neznam.
To Tocimanko : Také si říkám jestli má cenu stále to rozebírat, taky se všichni budou jen hádat, a nikam to nepovede:-D To je snad horší než nějaký linuxácký flamewar...
To CommanderZ : Nj, já jsem zase (nejspíš po otci) nesmírně nesnášenlivej člověk, možná to bude tím. Nebo tím, že neuznávám skladby, které jsou kratší jak 6 minut :-), což v 99% moderních hudebních stylů není (čest skupinám The Mars Volta, Porcupine Tree, Van Der Graaf Generator a King Crimson (Pink Floydům upřímnou soustrast)).
Je síce fakt, že emáci sú skazou spoločnosti, ale keď už, pomyslím si svoje a som ticho. Nás, ajťákov by niečo takéto nemalo rozhodiť. Radšej sa zaborme do zdrojákov a nechajme tých šialencov, nech si robia čo chcú. Nadávaním na fóre nič nezmeníme.
nic se nema prehanet....pro me je emo stejne smesne jako napriklad metalista navleceny do cernych hadru, co nejvice pomalovanych obrazky oblibene kapely, a obut do bot, ve kterych by dokazal drtit asfalt....kazdy styl ma neco a pokud to dotycny prezene, je trapny tak jako tak - at je emo, metalista ci "hoper"...
To Jasper : Aha, příště to musím líp pročítat:D
Njn, to bude srada. :smile5: :smile5: :smile5:pawlik napsal:
lol, ted do minuty na emo strankach bude 'Co si myslite o programatorech?' :smile5: :smile5: :smile5:
K téme: EMO holky sú niektoré pekné, ale celkovo štýl je ..., nech si už vraví každý čo chce.
To joe : Nj, každý to holt vidí jinak:-) Prestige jsou náhodou stylový:-D
:-D ja niesom emo ale programo. Obliekam sa do toho čo je po ruke a je to rozumne čisté. Na hlavu nepouživam iny prostriedok ako šampon. Je mi jedno kto si čo myslí, hlavne keď neprogramuje. Nikomu svoj štýl nevnucujem, čim menej takych je tym vyšši plat budem mať :-D
inak emo ... neviem čo to je. Ako moda je to zaujimave, ale čo tu čitam tak emo nemusim :-D
Já si raději počkám na harajuku :)) http://www.google.com/search?client=opera&rls=cs&q=harajuku&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
bože :smile5: čumte na tu krávu .. důkaz že emo sou debili http://www.youtube.com/watch?v=_DrLFFkHX1Y&eurl=http://www.nej-videa.cz/co-je-to-emo/
Vys jste prehlidli to "parodie" v nazvu, ze jo?
No když je to parodie tak to asi nebude úplně podle pravdy:-) Ale tak já fakt nevim jestli je lze považovat za debily jenom kvůli jejich stylu, však je to jejich volba a každému se líbí něco jiného. Jak se to tu již rozebíralo...
Tak, ale může existovat měřítko, že něco je podle mě špatně. Třeba "být emo".
To Bengo : nejsem sice zastancem emo, ale to co pises, je trochu zaujate.....
rekl bych, ze dnesni "emo" uz vypustili takoveto veci a kopiruji pouze styl oblekani a image....je to proste jeden z dalsich mnoha stylu, ktery se vetrel do "mainstreamu" a ovlivnuje jej (podobne jako Hip Hop)....samozrejme ten co se reze, kouse a kdovi co jeste, je blazen....tot muj nazor.....
to Bengo: respect:). dokazu si krasne predstavit nejakyho emare, jak zpusobem az na par slov identickym se zpusobem tve kritiky ema kritizuje metal. nezlob se na me ale tvoje subjektivni argumentace dokazujici predevsim minimum empatie a citu z tve strany mi prijde dost tragikomicka.
ono nejde az tak oto, jaky kulturne socialne hudebne filozoficky styl clovek vyznava. ac nemam rad hiphop, s inteligentnim hiphoperem jsem ochoten bavit se bez predsudku. no a debil zustane debilem vzdy, at uz ma na triku kecup nebo horcici. principielne uznavam predevsim svuj styl, to ale neznamena, ze nekdo uznavajici styl jiny neni hoden me pozornosti - naopak se mu radeji pokusim vysvetlit proc je moje presvedceni lepsi.
tmi napsal:
to Bengo: respect:). dokazu si krasne predstavit nejakyho emare, jak zpusobem az na par slov identickym se zpusobem tve kritiky ema kritizuje metal. nezlob se na me ale tvoje subjektivni argumentace dokazujici predevsim minimum empatie a citu z tve strany mi prijde dost tragikomicka.
ono nejde az tak oto, jaky kulturne socialne hudebne filozoficky styl clovek vyznava. ac nemam rad hiphop, s inteligentnim hiphoperem jsem ochoten bavit se bez predsudku. no a debil zustane debilem vzdy, at uz ma na triku kecup nebo horcici. principielne uznavam predevsim svuj styl, to ale neznamena, ze nekdo uznavajici styl jiny neni hoden me pozornosti - naopak se mu radeji pokusim vysvetlit proc je moje presvedceni lepsi.
Konecne to nekdo trochu vystihl
To Bengo: Na tenhle thread se podivej tak za 5 let. Myslim, ze se budes poradne stydet. A jestli ne, tak to s tebou je opravdu spatny ;)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vloženie emotikonu do contenteditable — založil JohnyP
Moderátoři diskuze