C - subory - jednoduchi program – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C - subory - jednoduchi program – C / C++ – Fórum – Programujte.comC - subory - jednoduchi program – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

MIkla
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
19. 5. 2008   #1
-
0
-

Caute potrebujem napisat program v C ktori robi toto::
a) nacita nazov a cenu zo suboru
b) vypise najvacsiu cenu zo vsetkych
c) a+b zapise do noveho suboru
Vobec neviem ako na to. Potrebujem to do stredy. Neviete mi pomoct prosim?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.40.–
markez0
Duch
19. 5. 2008   #2
-
0
-

potrebujes to v C alebo C++ ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.69.–
MIkla
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
20. 5. 2008   #3
-
0
-

v C

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.40.–
bukaj0
Věrný člen
20. 5. 2008   #4
-
0
-

MIkla
potrebujem napisat program v C ktori robi toto:
Co ti brání v tom to napsat?

Vobec neviem ako na to.
Brání ti tvá neznalost? V tom případě bys měl začít studovat. Buď můžeš začít přímo tady na programujte nebo se podívej kupř. na linuxsoft (http://www.linuxsoft.cz/article_list.php?id_kategory=186).

Potrebujem to do stredy.
To je do školy, co? Víš, měl by ses taky trochu snažit. Kdyžtak sem alespoň dát nějaký základ, co jsi napsal, aby bylo vidět, že jsi taky něco udělal. Ne jenom přijít a říct potřebuju tohle, tohle a tohle. Takhle to v životě nechodí. Měl by sis zvykat. Pokud ti tu někdo napíše kompletní kód toho programu, lituju vás oba předem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.238.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
AdamHlavatovic0
Stálý člen
20. 5. 2008   #5
-
0
-

To bukaj : Moja reč.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
MIkla
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
21. 5. 2008   #6
-
0
-

vdaka za pomoc. keby som chcel citat kopu spamu a nejake prednasky tak sa nepytam na fore

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.40.–
AdamHlavatovic0
Stálý člen
21. 5. 2008   #7
-
0
-

Nič v zlom priateľu ale jediné dva spamy sú tvoje príspevky. Toto fórum tu nie je nato aby sa tu robili zadania do školy týpkom tebe podobným, ktorý sa o riešenie ani nepokúsia. Jednoducho ak nato nemáš tak choď radšej študovať ekonómiu, právo alebo dajaký humanitný odbor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
MIkla
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
21. 5. 2008   #8
-
0
-

AdamHlavatovic: co myslis ze co studujem? (ekonomiu a manazment)
a naco teda forum je? ked nie na to, aby si tu ludia navzajom pomohli? fakt som asi nepochopil ucel for. Naco si sem vobec pisal, ked mi nedokazes/nechces pomoct? :smile13:

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.40.–
AdamHlavatovic0
Stálý člen
21. 5. 2008   #9
-
0
-

> a naco teda forum je? ...
Toto fórum je tu nato, aby tí skúsenejší programátori (alebo každý kto je toho schopný) pomáhali tím menej skúsenejším, poprípade odporučili nejakú literatúru ľudom, ktorí chcú s programovaní začať. Ale určite tu nie je nato aby sa tu za niekoho riešili zadania do školy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
MIkla
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
21. 5. 2008   #10
-
0
-

AdamHlavatovic: chapem vase velicenstvo. nabuduce budem klamat a nepoviem, ze to je do skoly. dik za pomoc idiot

mozete lock

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.40.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
21. 5. 2008   #11
-
0
-

I kdyby to nebylo do školy, tak ti s takovýmhle přístupem nepomůžeme... Jakmile nám ukážeš aspoň pár řádků svého kódu, aby bylo vidět, že ses aspoň trošičku sám snažil, hned ti zdejší osazenstvo rádo pomůže:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Earl Cash0
Věrný člen
21. 5. 2008   #12
-
0
-

To MIkla : je videt, ze pan je rozmazleny spratek, za ktereho delaji a mysli jini....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
yaqwsx+9
Posthunter
21. 5. 2008   #13
-
0
-

Tak už ho nechte být. Možná se už polepšil a za týden tu od něj bude pod jiným nickem něco jinýho, slušně podanýho a třeba v tom bude vidět i trocha snahy...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.87.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Súbory — založil Samuel Lehotský

Typove subory — založil lukas

Python - súbory — založil Pal_lac

*.dat subory — založil delphak

Hlavickove subory — založil Tom@sQo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý