Zaseknutí celého serveru – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zaseknutí celého serveru – PHP – Fórum – Programujte.comZaseknutí celého serveru – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 5. 2008   #1
-
0
-

je možné pomocí nějakeho nepovedeného php skriptu třeba zaseknout celý server a způsobit tak nějakou škodu? Jen tak pro info, jestli mam vůbec se zacit poustet do zkouseni ruznych php veci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Reklama
Reklama
Tocimanko0
Grafoman
19. 5. 2008   #2
-
0
-

Blázen...Keby to bolo také jednoduché, asi by na to už prišli a chybu odstránili. Ale... nič nie je nemožné (teoreticky... prakticky je to už horšie)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.85.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 5. 2008   #3
-
0
-

mam na mysli spíš nějaký nekonečný cyklus či něco podobného..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Tocimanko0
Grafoman
19. 5. 2008   #4
-
0
-

Vyskúšaj. Ak to bude nejaký staručký unixový server z 80-tych rokov, tak budeš možno úspešný. Ale myslím si, že kvalitné hostingy majú servery proti tomuto zabezpečené...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.85.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
19. 5. 2008   #5
-
0
-

PHP ma casovy limit, jestli ho nenastavis/nevypnes, tak to zadny skript nenecha pusteny dele jak 30 sekund.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 5. 2008   #6
-
0
-

kde se nastavuje/vypíná?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Tocimanko0
Grafoman
19. 5. 2008   #7
-
0
-

To Anonymní uživatel : V php.ini . Ak je povolené, tak sa dá aj cez htaccess.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.85.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Jasper0
Věrný člen
19. 5. 2008   #8
-
0
-

To Anonymní uživatel : Na hostingu to většinout nevypneš, jinak shodit server by mělo jít špatně napsanýma přepisovacíma pravidlama v souboru .htaccess (mod_rewrite)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
19. 5. 2008   #9
-
0
-

set_time_limit(0) bud se to provede nebo to vyhodi chybu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Santas0
Věrný člen
19. 5. 2008   #10
-
0
-

2Anonym: neviem ci chces niekomu zhodit server, alebo si si proste niekde objednal hosting a v podmienkach si videl, ze ak budes extremne vytazovat server tak ta vypnu
ak to druhe, tak by obycajny nekonecny cyklus s timeoutom 30sekund nemal nic spravit

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.55.–
http://psandtner.sk/blog
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 5. 2008   #11
-
0
-

nechci nekomu shodit server, jen se bojim, aby moje pokusne skripty neco neprovedly. Do htaccess se nešáhlo, tak ok.dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
DragonBehemont0
Super člen
21. 5. 2008   #12
-
0
-

To Anonymní uživatel : Je to možné... špatně napsanou funkcí můžeš shodit server i přes časový limit. Mám to vyzkoušené... mám placený hosting, časový limit 30 sekund... a díky tomu, že jsem špatně napsal jednu funkci spadl celý server. A do 5ti minut jsem měl blobnutou doménu. Tehdy jsem experimentoval s PHP. NAštěstí byl admin vcelku ochotný a pochopil, že to byla jen chyba ve skriptu. Takže takové ty řeči, že to nejde... jde to, ale upřímně, nevím jak se mi to povedlo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.39.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

Podobná vlákna

Delenie celeho AX — založil andy

Citanie celeho riadku — založil dodo_mt

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý