Objednávkový formulář – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Objednávkový formulář – PHP – Fórum – Programujte.comObjednávkový formulář – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Maxxik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
20. 5. 2008   #1
-
0
-

Zdravim, mohl by mi prosím někdo poradit? Vytvařím si malý e-shopik, ale dostal jsem se do situace z ktere nevim jak dal... V kosiku se mi zobrazi nejaké polozky a ja ted potrebuji udelat objednavku toho zbozi... Formulař vytvorit umim aby se mi odeslal na email, ale jak dosilim toho, aby se mi tam promítly i položky v kosiku?? Děkuji za radu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.212.–
Maxxik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
20. 5. 2008   #2
-
0
-

<FORM ACTION="http://tools.ic.cz/mailform.php" METHOD="post" class="TableKontakty">

<p>
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_PRO_" VALUE="ThomasBurberry@email.cz">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_ODESLANO_" VALUE="true">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_RETURN_SITE_" VALUE="http://standaweb.ic.cz">
<input type="hidden" name="_PREDMET_" value="Objednavka ze standaWeb">
?- <input type="hidden" name="Zbozi" value="" > // Zbozi z kosiku, popř. jeho cena celkem (v prpade vice kusů), mnozstvi atd..)
</p>
<table width="43%" border="0" align="" class="tds">
<tr>
<td width="37%">Jméno:</td>
<td width="63%"><input name="Jmeno" type="text" id="textfield2" size="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Příjmení:</td>
<td><input name="Prijmeni" type="text" id="textfield2" size="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Adresa:</td>
<td><input name="Adresa" type="text" id="textfield" size="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Telefon:</td>
<td><input name="Telefon" type="text" id="textfield5" size="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Email:</td>
<td><input name="_ODESILATEL_" type="text" value="@" title="Sem zadejte Váš email" size="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Firma:</td>
<td><input name="Firma" type="text" id="textfield4" size="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><textarea name="Poznamka" cols="48" rows="4" id="textarea">Poznámka</textarea>
<input type="submit" name="Submit" id="button" value="Odeslat objednávku" /></td>
</tr>
</table>
</FORM>


Takto mam ten formular, do ktereho potrebuji zakomponovat data z kosik.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.212.–
curo0
Newbie
20. 5. 2008   #3
-
0
-

Jednoduše tam přidej další hidden pole s obsahem košíku... IC form je navržen tak, že pokud přidáš další parametr, tak ti přijde v emailu jako

nazev : hodnota


Jinak by bylo jistě lepší si to uložit do DB...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
Maxxik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
20. 5. 2008   #4
-
0
-

takze napriklad: <input name="Zbozi" type="text" value="<?php $zbozi ?>" > ??? JA tu hodnotu nevim jak tam dat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.212.–
curo0
Newbie
20. 5. 2008   #5
-
0
-

na tohle je nutné použít php a nevím jak to máš řešené, ale mělo by to být nějak jako

<input name="Zbozi" type="text" value="<?php echo $zbozi;  ?>" >

Za předpokladu že v proměnné $zbozi je uloženo zboží (objednávka)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
Maxxik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
22. 5. 2008   #6
-
0
-

jj tak to by mi slo...ale mam tam problem.... ja v kosiku vypisuji nasledovne: echo row["nazev"]; ... napriklad... takze kdyz mam vicero druhu zbozi v kosiku tak se mi to vypise pod sebe...jak mam ale udelat to, aby se mi v emailu s informacemi z formulare zobrazilo i to, co si dotycny objednal za konkretni zbozi?? popř. kolik toho atd... dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.149.103.–
curo0
Newbie
22. 5. 2008   #7
-
0
-

Pomocí foreach si to vlož do jedné proměnné $zbozi ( $zbozi .= $docasna; )

Je ovšem dost nemotorné že vytváříš ty složky ručně... Zkus mod_rewrite a obsluhovat to php scriptem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
Maxxik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
22. 5. 2008   #8
-
0
-

já vim, ale to bohužel neumím :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.149.103.–
curo0
Newbie
22. 5. 2008   #9
-
0
-

Mělo by to jít nějak takto

$zbozi = ""; // aby to nehlásilo notice....

foreach($row['nazev'] AS $docasne)
{
$zbozi .= $docasne;
$zbozi .= "-||-";
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
Maxxik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
22. 5. 2008   #10
-
0
-

noo tak bohuzel:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/free/ic.cz/s/standaweb/root/www/kosik.php on line 212

ale je dost mozny, resp. pravdepodobny, ze jsem to spatne umistil... a ma to byt v kosik.php nebo v tom nasledujicim souboru kam to pak odeslu...ja to dal do kosik.php ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.212.–
Maxxik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
22. 5. 2008   #11
-
0
-

<?php

$nazev = ""; // aby to nehlásilo notice....

foreach($row['nazev'] AS $nazevall) <--- radek 212

{

$nazev .= $nazevall;

$nazev .= "-||-";

}
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.212.–
curo0
Newbie
23. 5. 2008   #12
-
0
-

Jakým způsobem ukládáš zboží? Cookie? Session ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
Maxxik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
23. 5. 2008   #13
-
0
-

session

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.149.103.–
Maxxik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
23. 5. 2008   #14
-
0
-

function add($produkt,$pocet){
$vyber = mysql_query("select pocet from vKosiku where id_kosik = ".kosikIda()." and id_produkt = ".$produkt);

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.149.103.–
curo0
Newbie
24. 5. 2008   #15
-
0
-

Máš jabber? Bude to rychlejší...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
Maxxik
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
24. 5. 2008   #16
-
0
-

icq 356-059-505

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.212.–
curo0
Newbie
26. 5. 2008   #17
-
0
-

Nechtěl by jsi se na tom ICQ taky někdy ukázat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Formulář — založil KiRoS

Formular — založil alan158

Formular — založil Ruda

Formulář — založil Martin Beseda

Formulář — založil KiRoS

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý