Zdravim, mohl by mi prosím někdo poradit? Vytvařím si malý e-shopik, ale dostal jsem se do situace z ktere nevim jak dal... V kosiku se mi zobrazi nejaké polozky a ja ted potrebuji udelat objednavku toho zbozi... Formulař vytvorit umim aby se mi odeslal na email, ale jak dosilim toho, aby se mi tam promítly i položky v kosiku?? Děkuji za radu...
Fórum › PHP
Objednávkový formulář
<FORM ACTION="http://tools.ic.cz/mailform.php" METHOD="post" class="TableKontakty">
<p>
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_PRO_" VALUE="ThomasBurberry@email.cz">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_ODESLANO_" VALUE="true">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_RETURN_SITE_" VALUE="http://standaweb.ic.cz">
<input type="hidden" name="_PREDMET_" value="Objednavka ze standaWeb">
?- <input type="hidden" name="Zbozi" value="" > // Zbozi z kosiku, popř. jeho cena celkem (v prpade vice kusů), mnozstvi atd..)
</p>
<table width="43%" border="0" align="" class="tds">
<tr>
<td width="37%">Jméno:</td>
<td width="63%"><input name="Jmeno" type="text" id="textfield2" size="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Příjmení:</td>
<td><input name="Prijmeni" type="text" id="textfield2" size="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Adresa:</td>
<td><input name="Adresa" type="text" id="textfield" size="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Telefon:</td>
<td><input name="Telefon" type="text" id="textfield5" size="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Email:</td>
<td><input name="_ODESILATEL_" type="text" value="@" title="Sem zadejte Váš email" size="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Firma:</td>
<td><input name="Firma" type="text" id="textfield4" size="30" /></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><textarea name="Poznamka" cols="48" rows="4" id="textarea">Poznámka</textarea>
<input type="submit" name="Submit" id="button" value="Odeslat objednávku" /></td>
</tr>
</table>
</FORM>
Takto mam ten formular, do ktereho potrebuji zakomponovat data z kosik.php
jj tak to by mi slo...ale mam tam problem.... ja v kosiku vypisuji nasledovne: echo row["nazev"]; ... napriklad... takze kdyz mam vicero druhu zbozi v kosiku tak se mi to vypise pod sebe...jak mam ale udelat to, aby se mi v emailu s informacemi z formulare zobrazilo i to, co si dotycny objednal za konkretni zbozi?? popř. kolik toho atd... dik
noo tak bohuzel:
ale je dost mozny, resp. pravdepodobny, ze jsem to spatne umistil... a ma to byt v kosik.php nebo v tom nasledujicim souboru kam to pak odeslu...ja to dal do kosik.php ...Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/free/ic.cz/s/standaweb/root/www/kosik.php on line 212
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů
Podobná vlákna
Formulář — založil KiRoS
Formular — založil alan158
Formulář — založil Martin Beseda
Formulář — založil KiRoS
Moderátoři diskuze