Dobrý večer, prosím som už úplne beznádejný neviem čo mám robiť!!!!
V Delphi 7 mám len len komponenty: "STANDART" "ADDITIONAL" "WIN32" "SYSTEM" "DIALOGS" "WIN 3.1" "SAMPLES" a "ACTIVEX"
A všetky aj videá Tutorialy tam toho majú omnho viac ako napr. "INTERNET" a iné aj na tejto stránke čo je tútorial aj ten má toho viac ja mám len tieto hľadal som to na googli ale to čo hľadám som nenašiel prosím pomôžte dajte mi najakú stránku odkiaľ by som si ich doinštaloval!!!! HLAVNE TEN KOMPONENT "INTERNET" ale aj ostatné!!!!
ĎAKUJEM VEĽMI PEKNE:) :smile1:
Fórum › Delphi
Beznádej!!!!!
No hele, to bude možná tím, že ty máš tu verzi zdarma - Personal a v těch kurzech používají nějakou z vyšších verzí (Professional, Enterprise nebo Architect). Doporučuji si stáhnout Turbo Delphi Explorer (je novější - o 3 roky), to obsahuje mnohem více komponent a je také zdarma. Zkus;-) http://www.turboexplorer.com/delphi
Do Delphi 7 Personal nové komponenty nijak nepřidáš, a vyšší verze jsou placené, proto pokud nějakou z nich mermomocí opravdu chceš, musíš si to stáhnout z nějakých pochybně-legálních zdrojů, jinak se k nim asi opravdu nedostaneš. A proč nechceš vyzkoušet to Turbo Delphi? Však je zpětně kompatibilní!
čau, chci se zeptat, jestli jde vytvořit odpočítávání času v sekundách a jestli ano, tak jak? Díky
Ace McIntosh napsal:
Do Delphi 7 Personal nové komponenty nijak nepřidáš, a vyšší verze jsou placené, proto pokud nějakou z nich mermomocí opravdu chceš, musíš si to stáhnout z nějakých pochybně-legálních zdrojů, jinak se k nim asi opravdu nedostaneš. A proč nechceš vyzkoušet to Turbo Delphi? Však je zpětně kompatibilní!
A v tom TurboDelphi je čo také je to ako Delphi 7 personal a sú tam ajkomponenty aké chcem????
To Mário!!! : Pokud máš na mysli zejména komponenty ze záložky "Internet", tak ano.
To Mário!!! : Ano, Turbo Delphi Explorer je novější verze verze Delphi. Navíc je zdarma i pro komerční užití.
To Mário!!! : To se nedá stáhnout samostatně, a i kdyby, do Delphi 7 Personal nelze přidávat žádné uživatelské komponenty, tam jsi odkázán jen na to, co je v základní instalaci, přinejhorším můžeš nalinkovat nějakou knihovnu přes uses. Proč se bráníš tomu Turbo Delphi?
Ace McIntosh napsal:
To Mário!!! : To se nedá stáhnout samostatně, a i kdyby, do Delphi 7 Personal nelze přidávat žádné uživatelské komponenty, tam jsi odkázán jen na to, co je v základní instalaci, přinejhorším můžeš nalinkovat nějakou knihovnu přes uses. Proč se bráníš tomu Turbo Delphi?
Dá sa to lebo som si staihol rôzne ale nie tie čo som potreboval:)
A keď vravíš že sú v ňom tie čo hľadám (myslím v tom Turbo Delphi)
Môžeš mi dať presnejší link na stiahnutie lebo sa natej stránke nevyznám!!!!
DÍKY MOC:)
Postup je pořád stejný. Registrovat na www.codegear.com a v sekci download stáhnout a registrovat. Zdarma vše.
http://www.lazarus.freepascal.org/ stahni si lazarus,nepotrebujes zadne registrace a jeste to ma spoustu vychytavek a to aj to ze je tam slovesnka dokumentace(coz ceska neni)...,no ten lazarus ale byva chybovy,stahl jsem si na zkouzku turbodephi,ale nevim jak mam vytvorit vysledny soubor...:(
tak jsem nato prisel...,ted uz asi budu delat jen v turbodelphi:)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno