Rozlíšenie Click Eventu a DoubleClick Eventu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rozlíšenie Click Eventu a DoubleClick Eventu – .NET – Fórum – Programujte.comRozlíšenie Click Eventu a DoubleClick Eventu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
PaLaDiN
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
20. 5. 2008   #1
-
0
-

Dobrý večer.
Dá sa nejako rozlíšiť doubleClick od obyčajného? Teda Odignorovať ten obyčajný.
Potrebujem totíž aby sa mi pri doubleClicku na header stĺpca v DataGridView daný stĺpec nezotriedil (ale pri normálnom clicku áno).
Dá sa to nejak? Pretože všetky metódy ktoré som našiel na spracovávanie kliknutia odchytia síce doubleclick ale aj obyčajný a také správanie mi nevyhovuje.
Za včasnú odpoveď vopred ďakujem.
PaLaDiN

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 5. 2008   #2
-
0
-

DataGridView má DoubleClick event :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
PaLaDiN
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
20. 5. 2008   #3
-
0
-

Áno má :) ale má aj clickEvent .. a pri doubleclicku sa odchytia oba ;) A to mi je tak na 2 veci .. (ani jedna nieje dobrá)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tchibo0
Návštěvník
5. 6. 2008   #4
-
0
-

Kaslat na doublecllck event ...... myslim ze tohle to vyresi ....



bool oneklik = false;
void Button1Click(object sender, EventArgs e)
{
if(oneklik)
{
this.timer1.Enabled = false;
// doubleclick FCE
System.Windows.Forms.MessageBox.Show("Double","AHOJ");
}
if(!oneklik)
{
oneklik = true;
timer1.Interval = 1000; // interval double clicku
timer1.Enabled = true;

}
}

void Timer1Tick(object sender, EventArgs e)
{
timer1.Stop();
oneklik = false;
// oneclick FCE
System.Windows.Forms.MessageBox.Show("one","AHOJ");
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
Tchibo
Martin
~ Anonymní uživatel
1379 příspěvků
21. 6. 2008   #5
-
0
-

Jednoducho vzdy sa vyvola najskor Click a potom aj DoubleClick. Je to proste vlastnost.
"Tchibo" navrhol riesenie, ale trosku nestastne, lebo single click sa v tom pripade vyvola az po jednej sekunde....

Riesenim by bolo pri prvom kliku si uchovat veci, ktore sa menia pri single clicku ale nechcem aby sa menili pri double clicku (napriklad to v tvojom pripade aktualny sortovany stlpec) a pri double clicku vratit neziaduci efekt single clicku naspat (nastavit povodne, ulozene sortovanie) a vykonat to, co chceme pri double clicku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.82.–
Tchibo0
Návštěvník
21. 6. 2008   #6
-
0
-

To Martin : Ahoj .... ja si nemyslim ze je nestastny ... prece se to da zkratit pokud by slo o cas .... tedka kdyz nad premejslym tak to moje reseni je trochu sileny ale v nekterejch pripadech by mohlo bejt uzitecny ... co si o tom myslis ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
Tchibo
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý