IE6 na vistě – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

IE6 na vistě – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comIE6 na vistě – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
21. 5. 2008   #1
-
0
-

Potřeboval bych nějak testovat stranky v ie6 na vistách. Do teď jsem na xp používal multiple ie ale to asi nepodporuje visty existuje nějaký podobný program pro visty?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.74.–
Reklama
Reklama
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #2
-
0
-

No tak. To nikdo nevíte? Nikdo nemáte visty? moc to potřebuji. Nevím jak pak mužu dělat stránky to je přece nutnost.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.95.–
p4nther0
Super člen
25. 5. 2008   #3
-
0
-

To xjxj : já sem si nainstaloval Microsoft Virtual PC (free) a na něj pak Windows XP s IE6. Jiný řešení sem neobjevil

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.12.–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Jasper0
Věrný člen
25. 5. 2008   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
Jasper0
Věrný člen
25. 5. 2008   #5
-
0
-

Zkus ten soubor co jsem ti posílal, to je obyčejný IE6, který nemusíš instalovat, jen ho spustíš...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #6
-
0
-

no zkoušel jsem to. Rozbalil spustil a na vistách to nejede vypíše mi to chybu a ani se to nespustí.

Zajímalo by mě jak je to s tím virtual pc jen nevím kam zmiznul ten příspěvěk??

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.252.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.4.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #8
-
0
-

no a právě v tom je problém že nepodporuje windows vista home premium :( takže by to asi chtělo vyřešit nějak jinak.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.252.–
p4nther0
Super člen
25. 5. 2008   #9
-
0
-

xjxj napsal:
no a právě v tom je problém že nepodporuje windows vista home premium :( takže by to asi chtělo vyřešit nějak jinak.

Ale podporuje :-) Musím to vědět - mám taky Vista Home Premium

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.12.–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #10
-
0
-

A jak máš silné pc? Bude stačit 1GB RAM?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.252.–
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #11
-
0
-

A jak to je je to časově omezené nebo je to full? Někde jsem četl že to je jen do určitého data.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.252.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
25. 5. 2008   #12
-
0
-

To xjxj :

- Virtual PC oficiálně nepodporuje Windows Vista Home Premium, ale běží na nich
- 1 GB RAM ti stačí, zvláště, pokud tam budeš spouštět pouze IE
- nijak časově omezené to není, je to full

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.4.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #13
-
0
-

no ten virtual pc samozřejmě omezený není ale ty image soubory toho OS:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=21EABB90-958F-4B64-B5F1-73D0A413C8EF&displaylang=en

Nevím někde jsem to četl na těch strance je to anglicky takže jsem to tam nezjistil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.243.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
25. 5. 2008   #14
-
0
-

To xjxj : Ano, obrazy omezené jsou, je to tam psané "This VPC image will expire on July 3, 2008."

Před tímto datem MS vydá další obraz s posunutou expirací, takže poté stáhneš nový obraz ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.4.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #15
-
0
-

no tak to je problém nemám zase tak rychlý internet a velký fup abych mohl něco tak velkého pořád stahovat. Někde jsem ale četl (myslím že se jednalo o toto) že to funguje i po datu tak nevím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.243.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
25. 5. 2008   #16
-
0
-

To xjxj : V tom případě bude nejlepší zakoupit XP, nainstalovat do virtuálu a užívat neomezeně dlouho ;))

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.4.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #17
-
0
-

no to se mi právě nechce protože na to nejsou peníze a nechce se mi investovat do něčeho co ani nevím jestli pujde.
Nedaly by se ty image soubory (nebo co to nabízí microsoft) vytvořit z již nainstalovaných xp co mám doma na pc?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.243.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
25. 5. 2008   #18
-
0
-

To xjxj : Z nainstalovanych urcite ne. Pokud mas ale XP, tak si je muzes do virtualu nainstalovat sam. Pozor ale na licenci ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.4.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #19
-
0
-

no xp mám na pc nainstalované ale nemám cd. PC jsem koupil použité s již nainstalovaným os ale bez cd.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.243.–
martasko0
Newbie
25. 5. 2008   #20
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.94.–
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #21
-
0
-

jo na to se právě taky dívám ale nevím jestli to funguje správně a dá se tomu věřit. Potřebuji aby se to zobrazovalo stejně jako v IE6 protože potřebuji to pro profesionální práci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.243.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
25. 5. 2008   #22
-
0
-

To xjxj : Profesionalni praci? Pomalej internet, nemit CD od XP, nemit na originalni XP.. holt, zivot je tezkej :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.4.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #23
-
0
-

No asi jsem se špatně vyjádřil. Zatím se učím ale potřebuji se to naučit pořádně protože časem bych se tím chtěl možná živit a když né tak to chci pořádně umět. Ne abych udělal stranky a pak zjistil že to v IE6 se zobrazí jinak než v tom programu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.243.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
25. 5. 2008   #24
-
0
-

To xjxj : Chápu, ale tedy moc řešení není :) Doporučuji ti požádat nějakého kamaráda, aby ti jednou za čtvrt roku stáhl zmíněný obraz ;))

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.4.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #25
-
0
-

No asi jo a někde bylo psané že to pak jede i dál.
Jinak ono by nebyl problém koupit xp akorát nevím jestli to pojede a pak by to byla zbytečná stráta peněz.

Co kdybych tam hodil přes virtual pc windows 98? To by pak mělo menší nároky ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.243.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
25. 5. 2008   #26
-
0
-

To xjxj : Není důvod, proč by XP neměly na Virtual PC fungovat.

Klidně můžeš nainstalovat Windows 98.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.4.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
25. 5. 2008   #27
-
0
-

jenže ty už asi v dnešní době ani nikde asi nejdou zehnat že?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.243.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
25. 5. 2008   #28
-
0
-

To xjxj : Nejaký kamarád je určitě na půdě vyhrabe ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.4.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
26. 5. 2008   #29
-
0
-

Tak jo snad budu mít ty 98 :D Doufám ale že tam pojedou , no jako jestli nebude problém s ovladačema nebo něčím přece jen 98 a visty je trochu velký rozdíl a když tam nejede IE6 tak mám strach že nepojede ani 98.

P.S.: jak velkou minimální RAM potřebují 98 abych věděl jakou nejmenší mužu nastavit protože myslím že snad nebude moc třeba když tam pojede jen prohlížeč.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.73.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
26. 5. 2008   #30
-
0
-

To xjxj : Nech defaultní velikost, tj. něco kolem 200 MB, na IE to bohatě stačí ;) A kdyby ne, tak to později změníš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.4.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
26. 5. 2008   #31
-
0
-

no ja myslel jestliby to třeba nešlo ještě zmenšit protože nevím jestli ten zbytek bude stačit pro visty aby to nebylo moc pomalé.

P.S.: jinak ono to pak bude se spouštět jako klasické 98 že? Takže to budu muset při každem testu čekat než se načtou 98 a prohlížeč? Protože asi celou dobu ladění v IE to nebudu moc asi nechat spuštěné protože nevím jestli by 1GB RAM na to pak stačilo když pod vistama ještě pojede pspad a možná občas firefox.

P.S.2.: ono se ten os nainstaluje nějak do toho programu a do pc nebo se musí spouštět z cd? No protože asi budu muset to cd vrátit a taky by se mi pak vybijela baterie v nb.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.73.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
26. 5. 2008   #32
-
0
-

To xjxj : Koupit Visty s 1 GB RAM (jestli jsem pochopil správně) byla docela hloupost, no ale co už :)

Spustíš si Virtual, nastartuješ OS a Prohlížeč. Budeš s tím pracovat, pak to akorát ukončíš, relace se uloží na disk. Později to spustíš a načte se ti to tam, kde jsi skončil. Prakticky hibernace ;)

Jsi hodně problémový člověk :) Je to jako normální počítač.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.4.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
xjxj
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
26. 5. 2008   #33
-
0
-

Koupit Visty s 1 GB RAM......
No chci si dokoupit další paměti ale asi časem protože nevím jak je to se zárukou a jestli to v alfě u nb mění.

Jinak ono to bude málo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.73.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
27. 5. 2008   #34
-
0
-

To xjxj : "Nějak" to poběží, zkus a uvidíš ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.4.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
Bengo0
Stálý člen
17. 7. 2008   #35
-
0
-

jako IE 6 no ja nepozivam IE ale ma ve FF doplnek jmenem IE tab .. emujuje to IE 6 :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 71.55.71.–
17. 7. 2008   #36
-
0
-

IE Tester obsahuje jádro IE 5.5, 6.0, 7.0 a 8.0 Beta1 ;) a vůbec se nedotkne jádra IE 7, které je v systému. Teď mne napadá, že bych o něm mohl napsat. Na tento program mne před nedávnem přivedl DeaLer. Dříve jsem používal VPC s IE6. Tady je link:

http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.114.–
New Media Enthusiast[br] http://about.me/lukaschadraba
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
27. 7. 2008   #37
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
27. 7. 2008   #38
-
0
-

Ja ho pouzivam uz dyl a je vyborny, doporucuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Figa0
Super člen
27. 7. 2008   #39
-
0
-

Mám XP a nemám IE7. Proč mi IE Tester nepovolí prohlédnout si stránku v tomto prohlížeči a volba je zašedlá?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
27. 7. 2008   #40
-
0
-

To je zvlastni, ja tam mam i IE 8 beta ktery nainstalovany nemam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Figa0
Super člen
27. 7. 2008   #41
-
0
-

Taky na to nemůžu přijít. Mám nainstalované jen IE 6.0 a přitom se mi zobrází IE 5.5 Obrovské OT, ale přijde mi zbytečné zakládat nové téma. PHP script mi po zpracování a příkazu echo přidá před a za to co se má vypsat tag <total> a stránka není validní. Co to je?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 170 hostů

Podobná vlákna

Hibernace ve vistě — založil Skura

Ve Vistě zmizela síťovka — založil sputnikone

Velke ikonky vo Viste — založil Qwertz

Delphi na Win Vistě — založil t.K

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý