Prace se soubory – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prace se soubory – Java – Fórum – Programujte.comPrace se soubory – Java – Fórum – Programujte.com

 

Verena0
Duch
21. 5. 2008   #1
-
0
-

Ahoj,

jsem programátor začátečník a potřebovala bych poradit. Potřebovala bych vytvořit metodu spustitSoubor() tak, aby se rozlišovaly typy souborů a všechny se spustili ve správným programu. Nevíte někdo, jak by se to dalo jednoduše udělat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.16.–
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
21. 5. 2008   #2
-
0
-

Je možné, že jsem si to přebral nějak jinak, než to bylo původně myšleno. Pro případ, že chceš spouštět externí aplikace:
[url]
http://www.javaworld.com/javaworld/jw-12-2000/jw-1229-traps.html
[/url]

Pokud ti jde o načítání souborů, tak se koukni na třídy FileInputReader, BufferedReader, atd. Případně prohledej forum, už se to tu řešilo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
Verena0
Duch
22. 5. 2008   #3
-
0
-

Já bych totiž potřebovala, aby to bylo multiplatformní, nevěděl byste někdo, jak to ošetřit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.16.–
Spectator0
Věrný člen
13. 6. 2008   #4
-
0
-

To Verena : Docela cool úkol pro začátečníka

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.112.–
. . .
mpas
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
2. 7. 2008   #5
-
0
-

Vsechno jde, ale takovyhle zadani nic nerika. Jaky typy souboru by to mely byt a jaky externi programy na ne mas? Tezko asi jen tak otevres na Macintoshi/UNIXu/Windows cokoli vzajemne. Takze si ujasni co to ma delat a sepis si pro vsechny typy souboru:

koncovku jmena souboru
program, ktery ho otevre na Mac, UNIX, Windows

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.44.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Práce se soubory — založil Borisek

Práce se soubory — založil hejnallukas

Práce se soubory — založil Polarski

Práce se soubory — založil Mike.Jt

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý