[C#] Assembly Entry Point – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

[C#] Assembly Entry Point – .NET – Fórum – Programujte.com[C#] Assembly Entry Point – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Smokie0
Expert
21. 5. 2008   #1
-
0
-

Ako IDE pouzivam MonoDevelop a mam niekolko .cs suborov s namespace TextGameInterfaces. Build prebehne bez problemov, ale ked to chcem spustit, tak vypise:

Assembly '/TextGameInterfaces/bin/Debug/TextGameInterfaces.dll' doesn't have an entry point.

A neviem co s tym. Hladal som to na nete, ale nic z coho by som bol mudrejsi som nenasiel.

Budem nesmierne vdacny kazdemu, kto mi poradi. Je to uz zufale.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
Reklama
Reklama
21. 5. 2008   #2
-
0
-

No, to zamená, že to nemáš jak spustit (chybí metoda Main) ... je to DLL assembly, ne EXE.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Smokie0
Expert
21. 5. 2008   #3
-
0
-

To mi hned aj napadlo, ked mi to vyskocilo prvykrat, ale metodu Main tam mam a aj tak...

Skusim hodit aj zdrojak... To co je v metode Main som skusal aj odkomentovat a nezabralo to.

main.cs

using System;


namespace TextGameInterfaces
{
public class Main
{

public Main()
{
new Game();

Room Room1 = new Room(0, 0, false, true, false, false, "Prva miestnost. Odtial sa zacina hra.");
Room Room2 = new Room(0, 1, true, true, false, false, "Druha miestnost.");
Room Room3 = new Room(0, 2, true, false, false, false, "Posledna miestnosti.");

Console.WriteLine(Room1.GetDescription());

}
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
Smokie0
Expert
21. 5. 2008   #4
-
0
-

Uz to bezi.

Riesenie: Project -> Options -> Compiler Options -> Compile Target: Executable

A metoda Main musi byt public static void.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
21. 5. 2008   #5
-
0
-

Ono asi jde o to, že je to DLL a nejsem si jistej, jestli to půjde rozběhat, ale zkus se podívat v nastavení projektu na volbu StartupObject a tam vybrat tu třídu s metodou Main.

Pozn.: Píšu pode toho, co znám z VS. Netuším, jestli to v MonoDevelopu jde.

Editoval djanosik: Fajn, změna na EXE je samozřejmě nejlepším řešením.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Jiří
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
5. 9. 2008   #6
-
0
-

Zdravím, sice trošku starší topic, ale pokud se někdo s tímto problémem setkáte, tak řešením je nastavit hlavní exe jako "Projekt pro spouštění". Je to v kontextové nabídce projektu. Spouštěcí projekt má v sestavě tučný název.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.82.147.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 85 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý