Ahoj před pár měsíci jsem web www.zich.cz předělal do css z framů a vzhled musel být zachován. Dále jsem naprogramoval jednoduchý bazar.
Mám totiž problém s odkazy které na www.zich.cz/bazar.php prepinají mezi částmi bazaru (firemní a veřejnou). Z nějakého důvodu pokud na odkazu najíždíte odjinud než z vrchu tak musíte najet až do horní poloviny odkazu. CSS http://www.zich.cz/bazar.css. Prosím pokud by jste se na to někdo mohl podívat a řekl mi kde mám chybu. v css souboru vyhledejte "prepinac" a naleznete poterebnou cast kodu.
Předem děkuji
Fórum › CSS
Prosím pomozte mi s odladěním odkazu.
ono to nějak celé nefunguje... v IE je to úplně rozhozený (a xhtml je vše malýma písmenama, navíc je v kodu 160chyb :smile19: )
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
no ono je fakt že jsem to v IE nezkoušel(ono netřeba zminovat jeho mizernou podporu CSS). co se týče chyb které validátor w3 označil za chyby, tak některé věci které vy nutně potřebujete tak se validátoru stejně nelíbí.
Ano není to xhtml validní ale já ted potrebuju vyřešit ted ten jeden konkrétní problém. ted bohužel během svatáku moc čas na nějakou validitu, čas nemám a ty odkazy "spěchají" více.
tak tato chyba se vyskytuje pouze v prohlížeči Firefox . V prohlížeči opera vše funguje skvěle
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů
Podobná vlákna
Prosim pomozte — založil Screpheep
Pomozte mi prosim... — založil Robo
PROSÍM, POMOZTE — založil Jakub Chábek
Prosím pomozte s paskalem — založil mr.mistr
Seminární práce - prosím pomožte: — založil bunjee
Moderátoři diskuze