Odesílání dat pres socket – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Odesílání dat pres socket – Python – Fórum – Programujte.comOdesílání dat pres socket – Python – Fórum – Programujte.com

 

don_Dominique0
Super člen
23. 5. 2008   #1
-
0
-

Zdravim tak mam zase problem se socketama :-D
když odesílám data takto vy cyklu:

for i in cmd.vysl:

spoj.sendall("PRIVMSG "+spoj.id+" :"+i)

Tak mám problém s tím, že se tyto data nepošlou po jednom ale výsledek je ten že se to všechno spojí do jedné věty a teprve ta je odeslána, což je docela problém. Nevíte prosím jak zařídit aby se to odesílalo po jednom ? něco jako
 spoj.flush()

Mockrát děkuji ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.148.–
codaa
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
23. 5. 2008   #2
-
0
-

Podle toho PRIVMSG předpokládám že píšeš IRC bota, že? Čili, zkus při každém odeslaném stringu použít na konci řetězce \r\n. Jinak mrkni na http://linux-bystrice.ic.cz, v projektech máme rozpracovanýho funkčního irc bota s moduly...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.183.–
don_Dominique0
Super člen
26. 5. 2008   #3
-
0
-

To codaa : Díky pak na to mrknu ;) prozatim sem to vyřešil tak že sem u spojení nastavil timeout(1/3.0)
a po každé odeslané zprávě dávam time.sleep(1/3.0) a funguje to ... ale jako efektivní řešení mi to nepřipadá ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.24.–
anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
8. 8. 2008   #4
-
0
-

Skús použiť funkciu send namiesto sendall

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.232.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Odesílání přes PVS — založil Marek.Olsavsky

Odesilaní přes ser.port — založil Borisek

Odesílání dat pomocí JSON — založil Losert

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý