Error při instalaci – 3D Studio MAX – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Error při instalaci – 3D Studio MAX – Fórum – Programujte.comError při instalaci – 3D Studio MAX – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Vojťas
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
23. 5. 2008   #1
-
0
-

Když instaluju 3Ds max 9 ,tak to píše Internal Error 2738. U 3Ds max 8 je to to samí. Gmax mi po spuštění spadne a 3Ds max 2009/2008 hlásí při instalaci ,že chybí .netFramework i když ho mam nainstalovanej!!!! Newíte někdo co z toho odvodit nebo jak alespoň jedno z toho rozchodit ?!

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.214.–
Reklama
Reklama
MIlkomax
~ Anonymní uživatel
51 příspěvků
23. 5. 2008   #2
-
0
-

no mne to take robilo nekedi ale ja som mal tak zasvineni PC ze strach tak skus preinstalovat system alebo nahodit na XP SP2 alebo zvečit RAM a pri najhorsiom stiahni si inu instalaciu 3DS max ale možu to delat take ovladače a zle nastaveni system.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.119.114.–
pyndy0
Stálý člen
27. 5. 2008   #3
-
0
-

ja bych to typoval na zasranej system.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.5.–
petrl0
Návštěvník
27. 5. 2008   #4
-
0
-

To Vojťas : Napiš Autodesku, 3D Max je licencovanej produkt a ty ho máš určitě legálně, tak ti mile rádi poradí, a jestli ho máš na černo tak si koleduješ o pěknej průser. Jás podporou autodesku problémy nemám, ochota sama :smile1: :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Na fóru mě naleznete pod novým nickem => plasmo
3DiDo0
Newbie
1. 6. 2008   #5
-
0
-

jj Napiš jim oni ti určitě poradí

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.214.–
MIlkomax
~ Anonymní uživatel
51 příspěvků
1. 6. 2008   #6
-
0
-

To 3DiDo : Jasne velmi vtipne. Normalne som sa zlakol ze to mysliš vazne. :smile6: :smile6: :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.119.114.–
petrl0
Návštěvník
1. 6. 2008   #7
-
0
-

To MIlkomax : 3D Max je licencovaný produkt, tak z toho vyplívá že ho musí mít koupený, a z toho vyplívá že má nárok na technickou podporu :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Na fóru mě naleznete pod novým nickem => plasmo
3DiDo0
Newbie
2. 6. 2008   #8
-
0
-

Přesně ale stejně i kdyby ho neměl legalně tak jak to zjistěj když po nich bude chtit radu a ne (opravu)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.214.–
Phoenix0
Super člen
2. 6. 2008   #9
-
0
-

To 3DiDo : od čeho je sériové číslo? tu podporu nebudou asi poskytovat každýmu kdo tam zavolá, že?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.88.–
3DiDo0
Newbie
3. 6. 2008   #10
-
0
-

To Phoenix : ty myslíš seriové číslo při instalaci nebo číslo výroby produktu ? :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.214.–
Jin
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
28. 7. 2013   #11
-
0
-

cau mam problem pri spusteni Autodesk 3ds max 2012 po nainstalovani na me skoci tabulka error report a nevim co s tim poradi nekdo ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.236.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 83 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý