Lekce 5 - úkol – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Lekce 5 - úkol – C / C++ – Fórum – Programujte.comLekce 5 - úkol – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kuba0
Duch
14. 7. 2006   #1
-
0
-

Dobrý den, dělám úkol 5. Kdyz ho spustim nahlasi mi windows chybu a pritom mi visual studio mi žádný error nehlásí. Prosím reknete mi, kde ji mam?? :(:(














/*?kol :
vytvo?te fiktivn? podnik, kter? bude m?t x struktur na seznam zam?stanc?. X je po?et zam?stnanc?,
kter? ur?? u?ivatel na za??tku programu. Pot? bude u?ivatel vyzv?n k zad?n? 1. zam?stnance a tak d?le,
dokud se nedostane k posledn?mu zam?stnanci, nebo pokud pokud u?ivatel ji? nechce p?idat dal??ho zam?stnance
(mezi p?idan?m dal??ho zam?stnance bude ot?zka, zda si p?eje zalozit dalsiho zamestnance.) pokud odpovi ze jiz ne,
program vypise vsechny udaje o vsech zamestnancich v TABULCE (pouziti t, n pod) + nazev firmy. Kazdy zamestnanec
bude mit nasledujici udaje : jmeno, vek a druh prace.

Maximalni pocet zamestnancu bude 32000 (aby to bylo int) ;)))
Rada pro ty, co nevi : struktury, a cykly.
*/
#include <iostream>
#include <string>


using namespace std;

struct firma
{
char jmeno[20];
char vek[3];
char prace[20];
};


int main()
{
char ii = 161;
char ss = 231;
char ee = 130;
char eee = 216;
char cc = 159;
char aa = 160;


cout << "V" << ii <<"tejtenn";
cin.get();
firma zamest[32000];

int i = 0;
while (i<32000)
{

int pr;
cin.get();
cout << "Zadejte pros" << ii << "m jm" << ee << "no zam" << eee << " stnance: ";
cin.getline(zamest[i].jmeno,20);
cout << "nZadejte pros" << ii << "m" << cc <<" innost zam" << eee << " stnance: ";
cin.getline(zamest[i].prace,20);
cout << "nZadejte pros" << ii << "m v" << eee << "k zam" << eee << " stnance: ";
cin.getline(zamest[i].vek,3);

i++;

cout << "nnChcete zadat dal" << ss << ii << "ho zam"<< ee <<"stnance?(ano/ne)";
cin >> pr;
if(pr == 'ano')
cout << "nnNovy zam" <<eee<<"stnanec: n";
else
i=32000;

}


cin.get();

cin.get();


return 0;



}




-------------------------------
I love OPERA javascript:setPr('?:opera:?')
?:opera:??:opera:??:opera:??:opera:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
xp0
Věrný člen
14. 7. 2006   #2
-
0
-

M? to teda vyp??e chyby (m?m visul studio 6), a ke k?du, jsou tam 2 chyby, prvn? je ?e kdy? m?? pole struktur s indexama od 0 do 32000, tak pak jsou i ?lensk? prom?nn? s indexama:
?

cout << "Zadejte pros" << ii << "m jm" << ee << "no zam" << eee << " stnance: ";

cin.getline(zamest[i].jmeno,20);
cout << "nZadejte pros" << ii << "m" << cc <<" innost zam" << eee << " stnance: ";
cin.getline(zamest[i].prace,20);
cout << "nZadejte pros" << ii << "m v" << eee << "k zam" << eee << " stnance: ";
cin.getline(zamest[i].vek,3);
?

Druh? chyba je v podm?nce, kde se testuje jestli se m? vytvo?it dal?? zam?stnanec, proto?e do prom?nn? pr se ulo?? akor?t prvn? p?smeno a ne cel? ?et?zec

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Není čas ztrácet čas
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 115 hostů

Podobná vlákna

C++ 2.lekce ÚKOL č.2 — založil huwecu

3. Lekce ; Úkol — založil Lukáš

C++ 3.lekce - Úkol — založil brunoczech

Ukol 5.lekce — založil Tomik

Ukol lekce 2 — založil Lotus93

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý