1. okno reaguje na 2. – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

1. okno reaguje na 2. – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com1. okno reaguje na 2. – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
26. 5. 2008   #1
-
0
-

Zdravim, potřeboval bych okno prohližeče, které mi bude ovlivnovat okno druhé.
Napr.: V prvnim okne MENU webu a v druhem okne stranka na kterou jsem odkazoval
v prvnim okne s tim MENU. NEMYSLÍM RÁMY, ALE OKNA! Neví někdo, prosim vás, o nějakém Scriptě, který mi umožní něco takového? Mohl bych poprosit o Ukazku?
(měl to kdysy web: www.u4u.unas.cz, ale uz to zrusil) Dekuji za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.48.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
26. 5. 2008   #2
-
0
-

To Anonymní uživatel : jak chceš to okno moc ovlivnovat ...chceš měnit i šířku a výšku nebo jen pozadí fonty,obrázky atd.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
Arzen
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
26. 5. 2008   #3
-
0
-

To Paja2 : Jde mi jenom o načítání stránek. Kliknutím na odkaz v druhem okně se začne načítat stránka v prvotním. Žádnou výšku či šířku. Chci aby to druhé okno bylo vyvonáno varem window.open přes prvotní. Víte jak na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.48.–
don_Dominique0
Super člen
26. 5. 2008   #4
-
0
-

To Arzen : tak pokud vim tak window,open() ... má parametr "název okna" takže se pak odkazuj pres tohle jmeno okno.location=adresa
respektive :
okno=window.open(....)

a pak pv tagu <a href="xxx" onclick="okno.location='adresa'" >

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.24.–
Arzen
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
26. 5. 2008   #5
-
0
-

To don_Dominique : Už to mám, Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.48.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

Okno 2 — založil Hanz.S

Okno v C++ — založil Algon

Pop okno — založil zelenac1

Rolovací okno — založil homelin

Pop Up okno — založil tonez

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý