Prosim o pomoc s menu v JS – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prosim o pomoc s menu v JS – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comProsim o pomoc s menu v JS – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Prc3k0
Duch
27. 5. 2008   #1
-
0
-

Ahoj,

Moc prosim s pomoci na jednom menu ktery jede pres JS. Urcite se tady najde par odborniku pres JS pro ketere to nebude problem.

Jde mi o nasledujici vec.

Mam menu v JS ktery ma normalne odkazy ale tri polozky v tom menu jsou rozklikavaci.
Kdyz rozkliknu tak vyjede sub menu. To vsechno je bez problemu ale jakmile kliknu na nekterou polozko z toho submenu tak po refreshi stranky se to menu zavre. A ja bych potreboval jen to, aby to aktualni submenu v kterym sem klikal na odkaz aby zustalo i po refreshi otevrene.

Jedna se jen o 3 rozkikavaci polozky a zbytek odkazu je normalni.
Pokud bude dobra duse, ktera mi pomuze budu moc rad.

Zde je muj kod co pouzivam:

js



<script type="text/javascript">
<!--
window.onload=montre;
function montre(id) {
var d = document.getElementById(id);
for (var i = 1; i<=10; i++) {
if (document.getElementById('smenu'+i))
{document.getElementById('smenu'+i).style.display='none';}
}
if (d) {d.style.display='block';}
}
//-->
</script>


menu


<ul id="navigace">
<li><a href="?sekce=uvod" title="Úvod">Úvod</a></li>
<li><a href="?sekce=aktuality" title="Aktuality">Aktuality</a></li>

<li onclick="javascript:montre('smenu1');"><strong class="right">+ O
firmě</strong>

<ul id="smenu1">
<li><a href="?sekce=o-firme" title="O firmě">O firmě</a></li>
<li><a href="?sekce=firma-v-detailech" title="Firma v detailech">Firma
v detailech</a></li>
<li><a href="?sekce=predstaveni-firmy" title="Představení
firmy">Představení firmy</a></li>
<li><a href="?sekce=vybaveni-firmy" title="Vybavení firmy">Vybavení
firmy</a></li>
<li><a href="?sekce=organizacni-rad" title="Organizační
řád">Organizační řád</a></li>
</ul>
</li>

<li><a href="?sekce=vyrobni-profil" title="Výrobní profil">Výrobní
profil</a></li>
<li><a href="?sekce=reference" title="Reference">Reference</a></li>
<li><a href="?sekce=certifikaty"
title="Certifikáty">Certifikáty</a></li>

<li onclick="javascript:montre('smenu2');"><strong class="right">+
Systém jakosti</strong>

<ul id="smenu2">
<li><a href="?sekce=system-jakosti" title="Systém jakosti">Systém
jakosti</a></li>
<li><a href="?sekce=politika-jakosti" title="Politika
jakosti">Politika jakosti</a></li>
<li><a href="?sekce=atesty-certifikaty" title="Atesty a
certifikáty">Atesty a certifikáty</a></li>
</ul>
</li>
</ul>

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.9.–
Reklama
Reklama
don_Dominique0
Super člen
27. 5. 2008   #2
-
0
-

To Prc3k : tak si ukládej cookie s informací o tom který menu je zrovna otevřený a nebo to přidávej do adresy třeba index.php?show=menu2
EDIT:
zapoměl sem pak napsat že podle toho pak odkryješ zase pomocí js to menu který má třeba id="menu2"

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.24.–
Prc3k0
Duch
28. 5. 2008   #3
-
0
-

To don_Dominique : Diky za odpoved. Bohuzel nejsem moc velkej gurman v JS a ani ho vlastne moc neuznavam ale potrebuju to do jednoho menu a nemuzu se tomu vyhnout.

Nemuzes mi to napsat nejak podrobneji abych si to menu mohl spravit??

Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.9.–
don_Dominique0
Super člen
28. 5. 2008   #4
-
0
-

To Prc3k : No jelikož sem momentálně v práci tak nema čas na to študovat ten tvuj zdrojak ale snad až budu doma tak si chvilku najdu ;) nebo se snad najdde jiná dobrá duše která ti to napíše ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.24.–
Prc3k0
Duch
28. 5. 2008   #5
-
0
-

To don_Dominique : Jo jo to by bylo super. Nespecha to, kdyby jsi si na to nasel chvilku do patku tak by to bylo dobry. Diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.9.–
Prc3k0
Duch
3. 6. 2008   #6
-
0
-

Pomuze mi stim nekdo prosim??

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.231.–
3. 6. 2008   #7
-
0
-

Ten stav musis nejak ukladat, ono se to samo pamatovat nemuze. Nejjednodussi jsou cookies. Tam si ulozis cookie treba "stav-id_polozky" a k tomu 1 nebo 0. Najdi si nejaky tut na to. Presne tohle jsem pred nejakou (uz dost dlouhou) dobou delal, funguje to fpoho a je to jednoduche.

Proste si pri otevirani polozky ulozis 1 a pri zavreni ji zase smazes nebo prepises 0. Pri nacteni stranky pak musis projet vsechny polozky a otevrit ty, ktere maji 1.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý