Dislin v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dislin v C – C / C++ – Fórum – Programujte.comDislin v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Max
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
27. 5. 2008   #1
-
0
-

Zdravím všechny schopné programátory a prosím o pomoc.
Předem upozorňuji, že v "céčku" nejsem nijak zvlášť zběhlý...
Během semestru se mi podařilo vypotit poměrně jednoduchý model šikmého vrhu se zápisem do souboru, do kterého bych nyní potřeboval zakomponovat Dislinovskou grafiku (trajektorii letu). Můžete mi prosím někdo poradit jak na to?
Předem moc děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.77.121.–
Reklama
Reklama
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
27. 5. 2008   #2
-
0
-

Tím zakomponovat myslíš nakreslit na výstup nebo uložit jako obrázek? Pokud ti stačí vykreslení, tak si prostě spočítej nějaké body(třeba závislost casu na vzdálenosti), napln tím pole a dál už jsou to jen kreslící rutiny. Bohužel ty jsou závislé na použitém OS. Takže zkus ještě nějak blíže specifikovat pojem zakomponovat(vykreslit, uložit nebo cokoliv jiného), dále pak pro jaký OS to je. Pak ti jistě někdo odpoví lépe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
Max
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
27. 5. 2008   #3
-
0
-

Děkuju, už jen to, že by bylo dobrý ty body uložit do pole je pro mě cenná informace, nějak mi to už nemyslí...
Stačí mi to vykreslit, ukládat nepotřebuju. Pracuju pod WIN a Dev-C++

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.77.121.–
Max
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
27. 5. 2008   #4
-
0
-

Vlastně bych potřeboval vykreslit x(t) a y(t), které mám v jednotlivých časových úsecích uložené v souboru... Mohl by mi někdo prosím poradit, jak z toho souboru vezmu první (x), druhý (y) a pátý (t) sloupec a vykreslím z toho graf? Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.77.121.–
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
27. 5. 2008   #5
-
0
-

Zde jsem ti vytvořil ukázkový přiklad na kreslení grafu. Je to napsáno ve WinAPI a taky je to napsáno tak, jak by se to rozhodně psát nemělo :). Vykresluje se jen první kvadrant, ale jako ukázka, že to jde poměrně jendoduše i ve vin api to staci. Umí to pouze jeden graf, ale s urcitou modifikaci si s tim poradis i jako zacatecnik. Jelikoz programuju jen v MFC, tak jsem kod postavil na zaklade kodu pana Radka Chalupy. Jen aby sis to mohl otestovat, tak si zaloz projekt typu Win 32 Application. Jinak na vystupu by melo jit videt neco jako graf druhe odmocniny. Nacteni souboru snad uz zvldanes sam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
Max
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
27. 5. 2008   #6
-
0
-

No, představoval jsem si, že to půjde jednodušeji, ale každopádně DÍKY

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.77.121.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 97 hostů

Podobná vlákna

Ktere visual studio — založil optokos

Checkboxy v tabulke — založil Rudolf

Ciselne sustavy — založil devilfish

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý