Pole picture boxu? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pole picture boxu? – .NET – Fórum – Programujte.comPole picture boxu? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Karel
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
28. 5. 2008   #1
-
0
-

Chtel jsem se zeptat, jestli de v C# nejak jednoduse udelat pole pictureboxu.
Pouzivam to takto:

PictureBox [] px = new PictureBox[100];

a potom nekde v nejake metode:

px[g] = new PictureBox();
px[g].Visible = true;
px[g].Image = ((System.Drawing.Image)(resources.GetObject("ico")));
px[g].Left = x;
px[g].Top = y;
x++; y++; g++;


Nicmene nikdy se picturebox neobjevi.. Nedokazal by mi nekdo pomoct?
Za odpovedi predem dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.255.–
Reklama
Reklama
28. 5. 2008   #2
-
0
-

A kde by se měl objevit? Na zdi? To nejde, musíš ho přidat na formulář.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Karel
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
28. 5. 2008   #3
-
0
-

A nemuzes prosimte rovnou napsat JAK ho mam pridat na formular...?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.255.–
28. 5. 2008   #4
-
0
-

To Karel : A nemůžeš se trochu snažit a najít si to? Můžu ti ukázat dveře, ale projít musíš sám.

form1.Controls.Add(px[g]);

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Karel
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
28. 5. 2008   #5
-
0
-

Dik moc ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.255.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
28. 5. 2008   #6
-
0
-

já bych to s těmi boxy nepřeháněl (čím víc boxů, tím větší nároky na ram a té je vždy málo ;)), v drtivé většině případů by měl stačit jeden. Co stím polem chceš vyrábět ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.33.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů

Podobná vlákna

Picture — založil Jacob

VB - Reload picture — založil Denoy

Picture in JTabbedPane — založil lubo

Teletext do boxu — založil Matěj Andrle

Mazani boxu — založil Hurys

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý