C# a databaza – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# a databaza – .NET – Fórum – Programujte.comC# a databaza – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
JannyM0
Návštěvník
29. 5. 2008   #1
-
0
-

Da sa c# pripojit na mysql pomocov ODBC?
Vopred diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.189.16.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
29. 5. 2008   #2
-
0
-

Jistě, pomocí třídy OdbcConnection, "konekšn string" zadáš jako kdyby ses připojoval k jakékoliv jiné databázi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
JannyM0
Návštěvník
29. 5. 2008   #3
-
0
-

To Chrasty : Aha ja som to chcel tak ako v ms wwd studiu add connection no nic skusim sa s tym popasovat diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.189.16.–
29. 5. 2008   #4
-
0
-

Koukni na web MySQL (nebo jinam, hledej). Měl by tam bejt oficiální ADO.NET provider - ODBC není třeba.

BTW: Co tě vede k používání MySQL?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
JannyM0
Návštěvník
30. 5. 2008   #5
-
0
-

Momentalne uz existujuca db na ktorej nieco skusam a inak je to jedina db s ktorou mam skusenosti ale v najblizsej dobe sa chystam prejst na mssql expres :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.189.16.–
JannyM0
Návštěvník
30. 5. 2008   #6
-
0
-

Nasiel som nieco http://sourceforge.net/projects/mysqlnet/

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.189.16.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

Podobná vlákna

Databáza v C++ — založil Anonymní uživatel

Databaza — založil ing

Visual C# a databáza — založil MiMi

Databaza v Jave — založil mienkofax

Databaza v mysqlworkbench — založil Viki

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý